In de snel veranderende wereld van cryptocurrency is de lancering van een nieuwe token altijd een spannende gebeurtenis. Vandaag was het de beurt aan MON Protocol (MON) om indruk te maken op de markt. Na de notering op Bybit schoot de koers verbazingwekkend hard omhoog. Wat deze stijging extra bijzonder maakt, is dat de koers sindsdien niet is ingezakt maar juist lijkt te blijven stijgen.

Deze crypto is momenteel op Bybit beschikbaar, waar je momenteel een bonus tot 20 euro gratis crypto naar keuze ontvangt.

Wat is MON Protocol?

MON Protocol is een ontwikkelaar en uitgever van blockchain-native IP’s en games. Het platform lanceerde met de in-house ontwikkelde Pixelmon Games, waaronder Pixelpals, Warriors of Nova Thera en Hunting Grounds. Sindsdien heeft MON Protocol een grote community opgebouwd van meer dan 1 miljoen gamers en fans.

MON Protocol is erkend als een belangrijke uitgever van crypto-games door grote netwerken zoals Immutable (IMX), Solana (SOL) en Aptos (APT). Het platform is ‘keten-agnostisch’, wat betekent dat het gamingprojecten in staat stelt om een groter publiek van gamers en fans te bereiken via verschillende blockchains. Tot op heden hebben meer dan 60 blockchain-games gebruikgemaakt van MON’s publicatiecapaciteiten.

De opmerkelijke stijging van MON

De lancering van MON op Bybit was een groot succes, met een onmiddellijke stijging van meer dan 1.000%. In tegenstelling tot veel andere nieuwe tokens die vaak een piek en daaropvolgende daling ervaren, blijft de koers van MON stijgen. Op het moment van schrijven staat MON zelfs 1.186% hoger. Handelaren zien duidelijk potentie in dit cryptoproject.

Grafiek van MON op Bybit (Powered by SATOS)

Met een marktkapitalisatie van $68 miljoen en een 24-uurs handelsvolume van $28 miljoen, toont MON Protocol aan dat het een serieuze speler is in de wereld van cryptocurrency. De aanhoudende opwaartse beweging van de koers suggereert dat handelaren veel vertrouwen hebben in de toekomst van MON Protocol.

Tijdelijk tot 20 euro gratis crypto cadeau

Ben je klaar om je te verdiepen in de wereld van crypto en speel je met het idee om bitcoin of misschien wel kleinere coins als MON te kopen of verhandelen? Wij hebben de handen ineengeslagen met Bybit powered by SATOS, de exchange met het meest uitgebreide aanbod van crypto in Nederland, om onze lezers een exclusieve aanbieding te doen.

Registreer je bij Bybit powered by SATOS via onderstaande knop en krijg als welkomstgeschenk tot 20 euro in de crypto naar keuze helemaal gratis.

Pak 20 euro gratis

Het bericht Nieuwe crypto knalt bijna 1.200% omhoog na notering op Bybit verscheen eerst op Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!