In een nieuwe YouTube-video belicht de Nederlander Didi Taihuttu, bekend van ‘The Bitcoin Family’, de potentiële grote prijsstijgingen van Bitcoin (BTC). Hij wijst op een bullish cross op de RSI-indicator (Relative Strength Index) van de weekgrafiek, die historisch gezien heeft geleid tot aanzienlijke koersstijgingen.

Taihuttu voorspelt dat de volgende bullish cross een potentieel heeft om de Bitcoin prijs naar maar liefst $100.000 dollar te stuwen in een bullish marktscenario.

Verjaardagsfenomeen en langetermijninvestering

Interessant is Taihuttu’s observatie dat Bitcoin elk jaar op zijn verjaardag in waarde stijgt, wat samenvalt met de vierjaarlijkse cyclus van de cryptomarkt.

Hij benadrukt Bitcoin’s aantrekkelijke samengestelde jaarlijkse groeipercentage (CAGR) en raadt investeerders aan Bitcoin te accumuleren tijdens prijsdalingen, kijkend naar de lange termijn.

Bullmarkten en toekomstvoorspellingen

De verwachting is dat de huidige bullmarkt doorzet tot 2025, waarna een bear markt zal volgen. Didi geeft aan dat de piek van deze bullmarkt mogelijk rond de $200.000 dollar zal liggen, maar ook dat een correctie naar $80.000 dollar niet uitgesloten is, met daarna een langzame stijging naar nieuwe hoogten tegen 2028.

Geopolitieke invloeden

In de video wordt ook de impact van de Amerikaanse presidentsverkiezingen op Bitcoin besproken. Taihuttu speculeert over een mogelijke invloed van een herverkiezing van Donald Trump, die heeft aangegeven Ross Ulbricht te willen vrijlaten. Ulbricht, oprichter van de beruchte Silk Road-marktplaats en veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, zou symbolisch kunnen staan voor een positievere houding tegenover cryptocurrencies.

Leven met risico

Tot slot moedigt Taihuttu kijkers aan om avontuurlijk te leven en risico’s te nemen. Hij gelooft dat het nemen van risico’s, zelfs als dat leidt tot verlies, kan resulteren in persoonlijke groei en het ontdekken van een betere versie van zichzelf.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Nederlandse Didi Taihuttu verwacht bullmarkt top rond $200.000 gevolgd door correctie tot $80.000 appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!