Fraude

De Amerikaanse mediapersoonlijkheid Caitlyn Jenner is de volgende beroemdheid die memecoin-producent Sahil Arora beschuldigt van oplichting, na een reeks bizarre beroemdheidstoken-lanceringen op 26 mei.

“FUCK SAHIL! Hij heeft ons opgelicht! BIG TIME,” postte Jenners X-account toen er werd gevraagd of Sahil Arora achter de JENNER-tokenlancering zat.

Marktkapitalisatie keldert na aanvankelijke piek

De controversiële tokenlancering trok veel aandacht toen de marktkapitalisatie binnen de eerste 24 uur steeg tot $43 miljoen, volgens DEX Screener. Sindsdien is het echter met 52,8% gedaald naar $20,3 miljoen.

Ondanks de breuk met Arora herhaalde Jenner dat dit niet betekent dat ze niet zullen blijven investeren in en promoten van de JENNER-token. JENNER “gaat nergens heen behalve omhoog,” zei de voormalige olympisch medaillewinnaar. “Maar Sahil lijkt op dit moment volledig uit beeld,” voegde ze eraan toe.

De crypto-gemeenschap twijfelt nog steeds of de berichten echt van Jenner zijn.

Interessant genoeg beweerde de Amerikaanse rapper “Rich the Kid” (Dimitri Leslie Roger) onlangs dat zijn X-account was gehackt door Arora, die het gebruikte om de onlangs gelanceerde “RICH”-token te promoten.

“Deze man heeft een pump-and-dump gedaan en al het geld op zijn rekening gestort en me geblokkeerd.”

Mogelijke connectie met gehackt wallet-adres ontdekt

Op maandag merkten scherpe gebruikers op X op dat een door Jenner gepost wallet-adres hetzelfde was als het adres dat werd gepost door contentmaker Kazumi, die vermoedelijk ook was gehackt toen hij op 20 mei de munt “ZUMI” promootte.

Die ontdekking maakt het een stuk waarschijnlijker dat Arora achter deze ellende zit. Zo zie je maar dat je eigenlijk bijna niemand kunt vertrouwen in deze industrie en je heel voorzichtig moet zijn. Zelfs als er beroemdheden in het spel zijn, want die zijn ook niet immuun voor oplichting.

Het bericht Caitlyn Jenner is opgelicht door memecoin-adviseur Sahil Arora verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!