In een nieuwe video bespreekt de Nederlandse Didi Taihuttu van de Bitcoin Family de daling in de Bitcoin (BTC) prijs in de afgelopen twee dagen.

Volgens Taihuttu is de daling van boven de $70.000 naar $67.000 dollar onderdeel van een zijwaartse beweging tussen $66.000 en $72.000 dollar. Hij benadrukt dat de wekelijkse grafiek nog steeds een bullish trend vertoont en dat een koopsignaal op het punt staat te verschijnen.

Kortetermijn prijsanalyse en voorspellingen

Taihuttu legt ook het belang uit van het begrijpen van kortetermijn gerealiseerde prijs- en winst/verliesmarge grafieken. Deze grafieken tonen aan dat er een hoge verkoopdruk was toen Bitcoin $70.000 bereikte, omdat handelaren winst namen.

Nu is de verkoopdruk echter afgenomen. Op basis van deze gegevens gelooft Taihuttu dat de prijs van Bitcoin tijdens de bullmarkt zou kunnen variëren tussen $120.000 en $160.000, met potentieel zelfs prijzen tot $260.000 of hoger.

Invloed van Mt. Gox en nieuws op Bitcoin-prijs

Er is veel speculatie over de mogelijke impact van de 138.000 Bitcoins die in handen zijn van het failliete Mt. Gox. Sommige analisten vrezen dat deze Bitcoins op de markt zouden kunnen komen en voor verkoopdruk zouden zorgen.

Taihuttu blijft echter sceptisch en suggereert dat een groot deel van deze Bitcoins mogelijk niet verkocht zal worden, maar eerder door de markt opgekocht zal worden of vastgehouden zal worden tot de volgende marktneergang.

Belang van zelfbewaring en Argentinië als potentieel nieuw Bitcoin-walhalla

Taihuttu benadrukt ook het belang van zelfbewaring van Bitcoin en de veiligheid van 12- of 24-woord seed phrases voor het back-uppen van Bitcoin wallets. Hij verzekert kijkers dat deze methoden vrijwel onhackbaar zijn, zelfs door geavanceerde computers.

Verder bespreekt hij de mogelijke adoptie van Bitcoin door Argentinië als wettig betaalmiddel. Taihuttu ziet dit als een kans voor het land om zijn economische problemen aan te pakken en de inflatie te bestrijden, geïnspireerd door de positieve ervaringen van El Salvador met Bitcoin.

Een blik op de toekomst en onbeperkte mogelijkheden

Tot slot moedigt Taihuttu zijn kijkers aan om te denken in termen van onbeperkte mogelijkheden en kansen in het leven, geïnspireerd door zijn eigen ervaringen met Bitcoin.

Hij benadrukt het belang van het zetten van die eerste stap en openstaan voor nieuwe kansen.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Didi Taihuttu waarschuwt voor potentiële impact van Mt. Gox’s 138K BTC op Bitcoin-markt appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!