De populaire pseudonieme analist Bluntz is bullish over memecoins en voorspelt nieuwe all-time highs voor PEPE en FLOKI. Als hij voor één van de twee munten moet kiezen, dan lijkt hij PEPE aan te wijzen als “het snelste paard” van de race.

De ongelooflijke opkomst van PEPE

Als Bluntz gelijk krijgt, dan zien we binnenkort een PEPE koers van $0,000028. “Ondanks alle all-time highs denk ik dat PEPE voor nu het snelste paard blijft”, aldus een optimistische Bluntz.

Over de afgelopen maand gemeten is PEPE met een ongelooflijke 116,97% gestegen. Dat brengt de koers van de munt op $0,00001502.

Als Bluntz gelijk krijgt, dan gaat PEPE op de korte termijn nog bijna verdubbelen vanaf zijn huidige koers. Dat zou een market cap van rond de $12 miljard opleveren voor de memecoin, die daarmee in de buurt komt van een top 10 notering op CoinMarketCap.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

Op dit moment is er een market cap van iets meer dan $16 miljard nodig om in de top 10 te komen.

Ook bullish over FLOKI

Naast PEPE is Bluntz ook bullish over FLOKI, een andere memecoin die het tijdens deze bullrun goed doet. “Ik krijg pre-PEPE all-time high vibes van FLOKI. De grafiek ziet er naar mijn mening heel goed uit”, aldus Bluntz.

Wat het ook is met dit soort analisten, is dat zij zo populair zijn, dat positieve voorspellingen van hun kant een beweging in de markt kunnen veroorzaken.

De markt voor dit soort altcoins is niet heel liquide. Als figuren als Bluntz gaan roepen dat FLOKI zich opmaakt voor nieuwe all-time highs, dan is dat op zichzelf al voldoende om de munt een mooie push omhoog te geven.

Als laatste focust Bluntz zich op Ethereum, dat volgens hem aan een opwaartse run bezig is ten opzichte van Bitcoin. Hij verwacht dat Ethereum op de korte termijn naar 0,06 BTC kan stijgen.

Dat zou een Ethereum koers van $4.100 opleveren.

The post Topanalist voorspelt nieuwe all-time highs voor 2 memecoins appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!