Volgens nieuwe onderzoeksrapporten van de makelaar Bernstein wordt verwacht dat de markt voor exchange-traded funds (ETF’s) van Bitcoin (BTC) en Ether (ETH) zal groeien naar een totale waarde van $450 miljard dollar.

De voorspellingen zijn gebaseerd op de prijsprognoses van cryptocurrencies door Bernstein. Analisten Gautam Chhugani en Mahika Sapra geven aan dat deze groei zou kunnen leiden tot een instroom van meer dan $100 miljard dollar in crypto-ETF’s gedurende de volgende 18 tot 24 maanden.

Bitcoin en Ether prijsvoorspellingen

Bernstein is optimistisch over de toekomst van Bitcoin en voorspelt een hoogtepunt in de Bitcoin-cyclus van $150.000 dollar in 2025, met een doelkoers van $90.000 dollar tegen het einde van dit jaar.

Deze voorspellingen suggereren een significant opwaarts potentieel voor de leidende cryptocurrency, wat de interesse van beleggers in Bitcoin-ETF’s zou kunnen stimuleren.

Ether’s goedkeuringen en marktimpact

De markt voor Ether zag een stijging van ongeveer 26% vorige week, na de goedkeuring door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) van de 19b-4 aanvragen van acht uitgevers van spot-ETH-ETF’s. Deze stijging volgde op de classificatie van ether als een grondstof en niet als een effect, waarmee de “grootste controverse” rond Ethereum en zijn Ether-component is opgelost.

Deze ontwikkeling wordt verwacht meer duidelijkheid te bieden en het vertrouwen van beleggers in Ether en de bijbehorende ETF’s te versterken. Zodra de S1-aanvragen zijn goedgekeurd, zal de handel in ether-ETF’s beginnen op de beurzen.

Positieve vooruitzichten voor andere blockchain tokens

Ether is het eerste proof-of-stake gebaseerde token dat goedkeuring heeft gekregen als spot-ETF, wat een weg heeft geplaveid voor andere blockchain activa om zich te ontwikkelen vanuit een tokenverkoop.

Dit heeft positieve implicaties voor andere blockchain-tokens, zoals Solana (SOL), die mogelijk hetzelfde traject kunnen volgen en profiteren van deze ontwikkeling.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Crypto-ETF’s mogelijk 450 miljard dollar waard in komende jaren, volgens Bernstein appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!