Meme coin FLOKI heeft binnen de afgelopen 24 uur meer dan 8% van zijn waarde verloren, waardoor de prijs daalde naar $0,00027. Deze neerwaartse beweging staat in volledig contrast met de positieve trend van de afgelopen week, waarin FLOKI een stijging van 21,0% heeft doorgemaakt.

Banner Floki 1

Prijsbeweging en volatiliteit

De grafiek toont de prijsbeweging en volatiliteit van FLOKI gedurende de afgelopen 24 uur (links) vergeleken met de prijsbeweging van de afgelopen week (rechts). De Bollinger Bands, die de volatiliteit meten, tonen aan dat de volatiliteit is toegenomen.

Handelsvolume en circulerende voorraad

Het handelsvolume van FLOKI is de afgelopen week met 22,0% gestegen en beweegt in lijn met de totale circulerende voorraad van de munt, die met 0,1% is toegenomen. De huidige circulerende voorraad van FLOKI bedraagt 9,69 biljoen, wat ongeveer 96,94% is van het maximale aanbod van 10,00 biljoen. Op dit moment staat FLOKI op de 50e plaats in termen van marktkapitalisatie, met een waarde van $2,69 miljard. Daarbij blijkt FLOKI als een van de bekendste meme coins ook nog steeds trending topic in de crypto industrie.

https://twitter.com/RealFlokiInu/status/1795731508059341148c

The post Cryptomunt FLOKI daalt meer dan 8% binnen 24 uur appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!