De Nederlandse Didi Taihuttu bespreekt in een nieuiwe YouTube-video de huidige en toekomstige bewegingen van Bitcoin (BTC). Volgens Taihuttu is er op de 4-uurs grafiek een koopsignaal te zien, wat duidt op een mogelijke stijging richting de $70.000 dollar.

Hij waarschuwt echter ook voor een mogelijke kleine terugval door een bearish cross in de MACD-indicator. Dit zou een voorbode kunnen zijn voor een grotere uitbraak op langere termijn.

Potentieel van massieve prijsstijgingen

Didi gaat verder met het benadrukken van de potentieel enorme prijsstijgingen van Bitcoin. Hij baseert zich op verschillende grafieken waaruit blijkt dat eerdere weerstandsniveaus nu als ondersteuning dienen, wat kan leiden tot flinke prijsstijgingen.

Hij voorspelt dat Bitcoin de grens van tussen $140.000 en $160.000 dollar zou kunnen bereiken, gezien de huidige marktindicatoren en het sentiment.

Aandacht voor Near Protocol en Dogecoin

Naast Bitcoin richt Didi zich ook op enkele andere projecten zoals Near Protocol en Dogecoin (DOGE). Deze projecten zouden volgens hem nauwlettend in de gaten gehouden moeten worden door investeerders gezien hun recente ontwikkelingen en potentieel in de markt.

Reisadvies en veiligheid van crypto-opslag

Taihuttu biedt ook reisadvies voor crypto-enthousiastelingen die met hun familie naar Thailand willen reizen, met aanbevelingen voor verschillende eilanden afhankelijk van de leeftijd van de kinderen.

Verder bespreekt hij de veiligheid van het opslaan van NFT’s en benadrukt het belang van het gebruik van een combinatie van een web3-portemonnee, zoals Metamask, en een hardware wallet, zoals Ledger, voor extra beveiliging.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Didi Taihuttu ziet koopkans voor Bitcoin in nieuwe marktupdate video appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!