Crypto beurs Bitget heeft een grote stap gezet door een nieuwe Telegram Signal Bot te lanceren, ontworpen om te profiteren van de toenemende populariteit van Telegram binnen de cryptogemeenschap.

Deze lancering markeert een belangrijke ontwikkeling in de manier waarop handelssignalen worden aangeboden en gedeeld.

Integratie met Telegram

Telegram is uitgegroeid tot een centrale hub voor de cryptogemeenschap. Met miljoenen nieuwe gebruikers die dagelijks toetreden en een toenemend aantal blockchain-spellen gebouwd op het TON-platform, heeft Telegram zich gepositioneerd als een belangrijk platform voor Web3-integraties.

In antwoord hierop heeft Bitget de Telegram Signal Bot gelanceerd, een service specifiek ontworpen om de distributie van handelssignalen te stroomlijnen.

Functies en functionaliteit

Deze nieuwe bot, die momenteel gratis beschikbaar is voor eigenaren van Telegram-groepen, ondergaat van 27 mei tot 27 juni 2024 een bètatestperiode. Gedurende deze tijd biedt Bitget een prijzenpot aan van maximaal $35.000 USDT om deelname te stimuleren en waardevolle feedback te verzamelen.

bitget telegram trading bot
Bron: Bitget.

De bot biedt enkele onderscheidende functionaliteiten die de interactie en het beheer binnen crypto-handelsgemeenschappen aanzienlijk verbeteren. Een opmerkelijke functie is het delen van signalen met één klik, wat het proces van signaaldistributie aanzienlijk vereenvoudigt en gebruikers in staat stelt snel te reageren op veranderende marktomstandigheden. Daarnaast zijn er robuuste tools voor groepsbeheer geïntegreerd, die het beheren van Telegram-groepen efficiënter en aangenamer maken.

Impact

De introductie van deze bots is bedoeld om de wijze waarop ervaren handelaren en hun gemeenschappen informatie delen en beheren radicaal te veranderen.

Dit zal niet alleen de betrokkenheid van gebruikers verhogen, maar ook de operationele efficiëntie binnen deze gemeenschappen verbeteren.

The post Bitget onthult nieuwe Signal Bot op Telegram appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!