pepe

Het handelsvolume van de populaire memecoin PEPE is momenteel drie keer hoger dan aan het begin van mei, nadat de munt plotseling met 12% omlaag viel vanaf zijn all-time high.

Op 5 mei handelde PEPE nog op $0,000008834 met een volume van $783 miljoen. De koers steeg vervolgens met 94% om op 27 mei een nieuwe all-time high te bereiken. Sindsdien viel het weer omlaag en nu handelt het project op $0,0000147.

Handelsvolume van $2,47 miljard

Handelaren smullen blijkbaar van de volatiliteit van PEPE, want het handelsvolume over de afgelopen 24 uur is voor de munt naar $2,47 miljard gestegen. Een stijging van 216% ten opzichte van het begin van de maand.

Hoewel sommige analisten geloven dat PEPE de koers voor de hele memecoin-markt bepaalt, blijven anderen sceptisch over de plotselinge koersdaling van de munt na de all-time high van 27 mei.

“PEPE valt terug en de rest van de markt voor memecoins volgt. PEPE is nu de meme-leider”, aldus de pseudonieme analist Nebraskangooner op Twitter.

Volgens de populaire analist Michael Pizzino is de snelle daling van PEPE na het bereiken van de all-time highs op 27 mei vooral een waarschuwing en moeten we goed opletten de komende dagen.

Koersdaling PEPE is waarschuwing voor de markt

Het feit dat PEPE er niet in slaagde om zijn all-time high van 27 mei lang vast te houden, is volgens Pizzino een waarschuwing-signaal voor de markt.

“PEPE zit technisch gezien in de sterkste positie in termen van prijs, MAAR als de volgende rally faalt om een nieuwe all-time high te maken, dan moet je oppassen”, aldus de analist.

Opvallend is dat de handelsvolumes op PEPE met 26,83% zijn gestegen de afgelopen 24 uur, terwijl Dogecoin en Shiba Inu hun volumes met respectievelijk 7,4% en 45% zagen dalen.

Sinds de lancering in mei 2023 kreeg PEPE het voor elkaar om gigantisch in prijs te stijgen. Vanaf dat moment is de memecoin met 25.955% opgeklommen. Dit jaar alleen al is PEPE ook nog met 1.042% gestegen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht PEPE of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Het bericht Handelsvolume PEPE explodeert na nieuwe all-time high verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!