EGRAG CRYPTO heeft de aandacht van de oude XRP beleggers weer getrokken door te stellen dat de marktkapitalisatie van XRP mogelijk een verbazingwekkende $3 biljoen zou kunnen bereiken. Deze ontwikkeling zou het token naar de top van cryptocurrencies tillen en een flinke invloed hebben op de gehele crypto-markt.

Banner Ripple 1

De ‘White Channel’ benchmark

EGRAG CRYPTO baseert hun voorspelling op een samenvloeiing van technische indicatoren. Ze wijzen op een strategische benchmark genaamd “The White Channel” op de XRP-grafiek, waarbij ze suggereren dat een potentiële prijsstijging zou kunnen plaatsvinden als de token zijn bovengrenzen doorbreekt. Zelfs het bereiken van de top van dit kanaal zou resulteren in een marktkapitalisatie van bijna $290 miljard, een aanzienlijke sprong vanaf de huidige positie.

Korte-termijn prijsstijging

Verder voedt EGRAG CRYPTO het bullish sentiment door een “White Triangle” uitbraakpatroon te identificeren, historisch gezien een betrouwbare indicator van prijsbewegingen. Dit patroon suggereert een korte-termijn prijsschommeling tussen $1,20 en $1,50, waarbij een cruciaal breekpunt wordt verwacht binnen de komende weken.

Skepsis en realiteit

Er is naast de opwinding rondom de voorspellingen van het White Channel, ook een opmerkelijke mate van scepticisme. Het behalen van een marktkapitalisatie van $3 biljoen zou namelijk vereisen dat XRP giganten zoals Ethereum overtreft en mogelijk de dominantie van Bitcoin uitdaagt. Hoewel dit niet volledig onmogelijk is, lijkt het een zeer onwaarschijnlijk scenario.

XRP prijsprognose en toekomstperspectieven

Op dit moment handelt XRP tegen $0,51. Recente schattingen voor de prijs van XRP suggereren dat tegen 29 juni 2024 de prijs van de altcoin met 21% zal zijn gestegen tot $0,62. Technische indicaties wijzen op een momenteel bearish sentiment, maar de Fear & Greed Index leest momenteel 73 (Greed).

The post Deze analist voorspelt een marktkapitalisatie van $3 biljoen voor Ripple, dit is waarom appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!