De populaire pseudonieme analist Altcoin Sherpa verwacht dat Dogecoin vanaf zijn huidige koersniveau met 140% kan stijgen. “Dit is naar mijn mening één van de veiligste trades die je kunt maken tijdens deze cyclus”, aldus Altcoin Sherpa.

Bullish over Dogecoin

Waarom is Altcoin Sherpa dan precies bullish over Dogecoin? Als eerste omdat hij verwacht dat particulieren binnen afzienbare tijd weer massaal in de memecoin zullen stappen.

“Alles wat Dogecoin nodig heeft is één gestoorde tweet van Elon Musk die opblaast”, aldus de analist.

Verder constateert hij dat Dogecoin geweldige liquiditeit heeft en dat er relatief weinig potentie is voor dalingen ten opzichte van andere memecoins. “Deze gaat het waarschijnlijk een stuk beter doen dan veel andere shitcoins”, zo is zijn conclusie.

Op basis van zijn grafiek lijkt Altcoin Sherpa niet meteen een all-time high te voorspellen voor Dogecoin, maar verwacht hij wel dat het die kant opgaat met de koers van de memecoin.

Volatiliteit in aantocht voor Solana

Hoewel Altcoin Sherpa hoge verwachtingen heeft van Solana voor later in 2024, voorziet hij op de korte termijn volatiliteit en grillige koersactie.

Op het moment van schrijven handelt de Solana koers op $167 en staat er voor de afgelopen zeven dagen een bescheiden stijging van 2,37% op de borden.

Daarmee presteert het beter dan vrijwel alle andere munten in de top 10. Alleen Toncoin (TON) wist met een stijging van 5,62% betere prestaties te halen de afgelopen week.

Bitcoin en Ethereum moeten het doen met 1,42% en 2,13%. Het lijkt op dit moment echt wachten op een volgende katalysator die bepaalt of de markten omhoog of omlaag gaan bewegen.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

Iedereen hoopt natuurlijk op een vervolg van de bullmarkt, maar daar lijkt wel een flink lagere inflatie in Amerika voor nodig.

The post Analist: Dogecoin kan vanaf hier met 140% stijgen appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!