Tether, het bedrijf achter de grootste stablecoin USDT, heeft zojuist een mega-investering van $150 miljoen gedaan in Bitdeer, een Bitcoin-mijn- en technologiebedrijf genoteerd aan de Nasdaq. Deze beweging werpt nieuw licht op de groeiende synergie tussen digitale valuta en de mijnbouwindustrie. Wat betekent dit voor de toekomst van Bitcoin en de cryptomarkt als geheel? We duiken in de details.

Banner Bitcoin 2 (telephone)

Tether duikt diep in de Bitcoin miningindustrie

Tether heeft een substantiële stap gezet in de Bitcoin-mijnbouwsector door $150 miljoen te investeren in Bitdeer, een toonaangevend bedrijf dat zich toelegt op duurzame en efficiënte Bitcoin-mijnbouw. De beslissing onderstreept het vertrouwen van Tether in de groeipotentie van de Bitcoin-industrie en belooft een nieuwe fase van ontwikkeling en innovatie.

Bitdeer: Een partner in groei

Bitdeer verwelkomt Tether als een belangrijke investeerder en ziet de samenwerking als een kans om hun wereldwijde activiteiten te versnellen en hun positie als leider in de Bitcoin-mijnbouwsector te versterken. Met de steun van Tether zijn ze vastbesloten om hun groei voort te zetten en een duurzame toekomst voor Bitcoin-mijnbouw te waarborgen.

Tether’s visie

Paolo Ardoino, CEO van Tether, benadrukt de kracht van Bitdeer als een van de meest geavanceerde operators in de Bitcoin-mijnbouwindustrie. Hij ziet de investering als een strategische zet die perfect aansluit bij Tether’s langetermijnvisie. Deze nauwe samenwerking belooft nieuwe mogelijkheden te creëren voor de ontwikkeling van cruciale infrastructuur in de cryptowereld.

The post Tether doet enorme investering in het Bitcoin netwerk, dit is hoe appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!