Recent nieuws meldt dat het in Singapore gevestigde Terraform Labs en oprichter Do Kwon een voorlopige schikking hebben bereikt met de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC), die hen had aangeklaagd wegens vermeende misleiding van crypto-investeerders vóór de ineenstorting van de stabiele munt TerraUSD in 2022.

Banner Default 5 (Laatste nieuws)

Terra munten stijgen na schikking nieuws

Cryptomunten verbonden aan het Terra-ecosysteem, LUNA en LUNC, hebben een stijging laten zien na het nieuws over de mogelijke schikking. De markt lijkt positief te reageren op deze ontwikkeling, wat de verwachtingen voor het herstel van het vertrouwen in het project versterkt.

Details van de schikking

Hoewel de exacte voorwaarden van de schikking nog niet zijn onthuld, zal deze naar verwachting een aanzienlijke impact hebben op de toekomst van Terra en zijn leiders. De zaak draait om beschuldigingen van fraude met betrekking tot de stabiliteit van TerraUSD en de LUNA-token, wat resulteerde in enorme verliezen voor investeerders.

Juridische strijd gaat door

Hoewel deze mogelijke schikking een stap in de goede richting is, staat Do Kwon nog steeds voor andere juridische uitdagingen, waaronder strafrechtelijke aanklachten in de Verenigde Staten en Zuid-Korea. De uitkomst van deze juridische strijd zal van invloed zijn op het verdere verloop van Terra en zijn rol in de crypto-industrie.

The post Krijgt LUNA weer toekomst naar aanleiding van Do Kwon’s schikking met de SEC? appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!