Yves La Rose, CEO van de EOS Network Foundation, heeft aangekondigd dat een voorstel van de gemeenschap is goedgekeurd om de totale voorraad EOS te beperken tot 2,1 miljard tokens en het overschot te verbranden.

Dit voorstel, dat voornamelijk toekomstige uitstoten zal aanpakken, stelt een vaste limiet voor de voorraad in op 2,1 miljard tokens in plaats van de oorspronkelijk geplande 10 miljard.

Goedkeuring van het voorstel

De EOS Network Foundation introduceerde eerder een multi-signature voorstel om deze vaste voorraad in te stellen. Dit voorstel ontving goedkeuring van ten minste 15 van de 21 EOS block producers.

“De EOS Network heeft consensus bereikt om het voorstel voor tokenomics goed te keuren,” schreef La Rose in een bericht op X. De implementatie van de eerste update wordt in de komende maanden verwacht.

eos 2,1 miljard tokens
Bron: Yves La Rose op X.

Huidige en toekomstige voorraad

EOS heeft momenteel een circulerende voorraad van 1,15 miljard tokens, wat 54% vertegenwoordigt van de totale geplande voorraad. Daarnaast zullen er nog eens 950 miljoen EOS-tokens worden geslagen om de groei van het ecosysteem en activiteiten zoals het belonen van stakers en block producers te ondersteunen.

Oprichting en geschiedenis van de EOS Network Foundation

Onder leiding van Yves La Rose werd de EOS Network Foundation opgericht in augustus 2021 als een door de gemeenschap gesteunde groep en kondigde een nieuwe routekaart aan voor het EOS-ecosysteem. EOS, oorspronkelijk ontwikkeld door Block.one, trok voor het eerst aandacht toen het $4 miljard dollar ophaalde tijdens zijn initiële muntaanbod (ICO) van 2017 tot 2018.

De stichting en Block.one hebben eerder geschillen gehad, waarbij de stichting beweerde dat Block.one aanzienlijke ICO-fondsen niet terug investeerde in het EOS-netwerk zoals beloofd.

Koop je EOS voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post EOS Network Foundation stelt limiet van 2,1 miljard tokens appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!