De populaire analist Jason Pizzino is bullish over Bitcoin op basis van één indicator die we volgens hem allemaal over het hoofd zien. Het gaat om de Average True Range (ATR) indicator, die volgens Pizzino wijst richting een nieuwe all-time high voor de grootste munt van de markt.

Wat zegt de ATR-indicator over Bitcoin?

Volgens de analist moet Bitcoin in een dagelijkse handelsrange van $1.500 tot $2.000 blijven en boven de koersen van $56.000 tot $60.000 blijven om een kans te maken op nieuwe all-time highs.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

Pizzino gebruikt de rally die Bitcoin doormaakte in de beginperiode van COVID-19 als een voorbeeld van een verstopte koersbeweging.

“Die hele COVID-beweging was de langste tot nu toe. Die duurde 222 dagen en ik meet vanaf het dieptepunt tot de uitbraak.

Het is belangrijk om te zien dat het hiermee igng om een uitbraak van de top, die rond de $12.000 lag. De koers brak uit en begon vanaf dat punt als een raket omhoog te schieten, waarna particulieren weer instapten”, aldus de analist.

Analisten worden bullish

Het lijkt erop dat de analisten langzaam weer bullish worden. Pizzino voorspelt hier een gigantische uitbraak, maar ook Peter Brandt en Dave the Wave zijn op dit moment bullish.

Peter brandt voorspelt een Bitcoin koers van $130.000 voor september 2025, terwijl Dave the Wave de digitale munt naar $205.000 ziet opstijgen de komende periode.

Dat zijn koersen waar we op dit moment alleen nog maar van kunnen dromen.

De harde realiteit is dat we rond de all-time high van de bullmarkt van 2021 zitten en daar hangen we al een tijdje rond. Van een echte nieuwe all-time high is met de koers van $73.800 op 14 maart nog geen sprake geweest.

Wat denk jij? Gaat bitcoin tijdens deze bullrun nog boven de $100.000 uitstijgen?

The post Jason Pizzino: verstopte indicator voorspelt all-time high voor Bitcoin appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!