In zijn nieuwste video op YouTube bespreekt John van der Meer, beter bekend als ‘de Bitcoin Consultant’, diverse bullish grafiekpatronen voor Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en andere cryptocurrencies.

De analyse toont aan dat we mogelijke significante prijsstijgingen kunnen verwachten, met een speciale focus op een bull flag patroon voor Bitcoin.

Bull llag biedt kansen voor Bitcoin

Van der Meer wijst op een opkomend bull flag patroon in Bitcoin, dat de potentie heeft om de prijs naar een technische doelzone van $100,000 tot $200,000 te stuwen.

Dit patroon wordt gezien als een bevestiging van de huidige bullish trend en biedt een uitstekende kans voor investeerders om lange posities in te nemen na het identificeren van kortere verkoopkansen.

Consolidatie en handelsstrategieën

De video benadrukt ook een periode van consolidatie in de cryptomarkt, waarbij de prijzen zich binnen bepaalde bandbreedtes bewegen. Dit biedt zowel kansen voor lange als korte handelsposities.

Van der Meer adviseert handelaars om de marktvolumes goed in de gaten te houden en weerstand- en steunniveaus te observeren, wat essentieel is voor het voorbereiden op mogelijke prijsbewegingen in beide richtingen.

Aandacht voor altcoins en marktbewegingen

Naast Bitcoin en Ethereum merkt Van der Meer ook op dat bepaalde altcoins goed kunnen presteren, ondanks de zijwaartse beweging van Bitcoin.

Voorbereid zijn op volatiliteit

Over het algemeen suggereert Van der Meer dat de huidige markttrend één van consolidatie is, waarbij investeerders zich moeten voorbereiden op mogelijke volatiliteit.

Met de nadruk op het belang van het instellen van stop losses en het wachten op duidelijke trendsignalen voor het maken van handelstransacties, biedt de video waardevolle inzichten voor zowel ervaren handelaars als nieuwkomers in de crypto-wereld.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Bull flag patroon voorspelt mogelijke prijsstijging van Bitcoin tot $200.000 dollar appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!