Op 17 juni zal Binance de handel in spot- en margehandelsparen voor de tokens OmiseGO (OMG), Waves (WAVES), Wrapped NXM (WNXM) en NEM (XEM) stopzetten.

De voornaamste redenen voor het verwijderen van deze munten van het handelsplatform zijn onder meer een gebrek aan handelsvolume, de kwaliteit van en de betrokkenheid bij het project, de stabiliteit van het netwerk en andere factoren.

Impact op tokenprijzen

De aankondiging had een onmiddellijke impact op de markt, waarbij de prijzen van de betreffende tokens aanzienlijk daalden. Waves zag een daling van bijna 30%. Dit project, dat een eigen blockchain, crypto beurs en crypto portemonnee heeft, stelt gebruikers in staat om gedecentraliseerde applicaties te draaien en tokens uit te geven.

OmiseGO, dat zich positioneert als een schaaloplossing voor Ethereum (ETH), zag een daling van 27% in zijn waarde. XEM, de token van NEM of New Economy Movement, die gebruik maakt van een “proof of importance” consensusmechanisme om een meer gelijkmatige verdeling van beloningen te garanderen, daalde met meer dan 30%.

waves prijs na Binance delisting
Waves koers in de afgelopen 24 uur. Bron: Coinmarketcap.

Details over de delisting en toekomstige stappen

Volgens Binance zullen na het stopzetten van de handel alle openstaande handelsorders automatisch worden verwijderd. Gebruikers die hun bezittingen na de stopzetting willen inzien, moeten de optie “Kleine Saldo’s Verbergen” niet activeren in hun portemonnees. Stortingen van de betreffende tokens na 18 juni om 03:00 UTC worden niet meer bijgeschreven op gebruikersaccounts. Ook zullen opnames van de tokens nog mogelijk zijn tot 17 september.

Verder heeft Binance plannen om de verwijderde tokens mogelijk om te zetten in stablecoins na 18 september, al is dit niet gegarandeerd. Details hierover zullen nog volgen.

De genoemde tokens worden ook verwijderd uit Binance Simple Earn en Auto-Invest. Gebruikers hebben tot bepaalde data om hun posities binnen deze diensten te verzilveren. Binance Loans zal alle uitstaande leningposities voor deze tokens sluiten op 11 juni, en adviseert gebruikers om hun uitstaande leningen voor die tijd af te lossen om verliezen te voorkomen.

Aanpassingen in futures en andere producten

Binance Futures zal de hefboomwerking en margeniveaus van het WAVESUSDT perpetual contract aanpassen op 3 juni en zal alle posities automatisch sluiten en afwikkelen op 11 juni.

Deze maatregelen zijn deel van Binance’s voortdurende inspanningen om de efficiëntie en veiligheid voor haar gebruikers te waarborgen.

Koop je Waves voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Binance schrapt vier tokens: OmiseGO, Waves, NEM en Wrapped NXM uit handelsaanbod appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!