Gisteren heeft Binance aangekondigd dat het de munt WAVES van haar platform zal verwijderen, wat heeft geleid tot een scherpe daling van de prijs van deze digitale asset. Deze plotse beslissing heeft een golf van negativiteit veroorzaakt onder investeerders. Laten we eens kijken naar de details van deze gebeurtenis.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

Binance delist WAVES: bearmarkt voor de prijs

In de vroege uren van maandag 3 juni kondigde Binance aan dat het de ondersteuning voor de crypto WAVES zal worden stopzet en dat ze deze zal verwijderen van haar platform, samen met de munten OMG, XEM en WNXM. 

Het de-listen van WAVES zal officieel plaatsvinden op 17 juni 2024 om 03:00 UTC. Na deze datum zullen alle handelsparen en orders met betrekking tot WAVES worden verwijderd. 

Daling voor koers van WAVES 

Na de aankondiging daalde de prijs van WAVES met maar liefst 30%, met een daling van 19% binnen het eerste uur na de aankondiging. Deze neerwaartse trend voorspelt waarschijnlijk een bearish scenario in de komende maanden, waarbij de toekomst van het token nu eigenlijk in handen ligt van beleggers of bedrijven die het token in gebruik hebben.

Inmiddels is de koers in de afgelopen dan zelfs gedaald tot een dieptepunt van ruim 38%. De actuele waarde van Waves vandaag is € 1,39. De afgelopen 24 uur is de koers gedaald met -€ 0,166, een procentuele daling van ongeveer ▼ 11,5%. 

De dubbele aard van altcoins: Big wins tegenover grote verliezen

Altcoins, waaronder WAVES, bieden vaak grote winstkansen aan investeerders, maar deze komen met een risico dat evenredig is aan de potentiële winst. Met name low-cap coins met minder liquiditeit zijn veel gevoeliger voor prijsschommelingen en kunnen gemakkelijker worden gemanipuleerd dan topkeuzes zoals Bitcoin en Ethereum.

The post Dit is de reden voor de 30% koersdaling van WAVES appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!