De cryptomarkt heeft weer onze favoriete kleur: groen! Er zijn drie altcoins die er echt uitspringen vandaag en dat zijn Floki, TokenFi en Uniswap. Tijd om ze onder de loep te nemen.

Alle crypto’s in dit artikel zijn te verhandelen in BLOX.

Banner Floki 1

1: Floki Inu heeft all time high

De hoogste prijs ooit voor FLOKI werd 3 uur geleden geregistreerd en bedroeg 0,0003108 euro. Sindsdien is de koers met ongeveer 3% gedaald. Dat is normaal bij het behalen van een nieuwe all time high.

De actuele prijs van Floki is 0,000299 euro. In de afgelopen 24 uur is de waarde van Floki met 22,94% gestegen.

Momenteel zijn er 9.693.410.224.723 FLOKI in omloop, met een totale marktwaarde van 2,63 miljard euro. Jep, dat heb je goed gelezen, deze memecoin is meerdere miljarden waard.

2: TokenFi is niet te stoppen

We kunnen bijna elke week wel een artikel schrijven over dat TokenFi 20% gestegen is. Ook vandaag is het weer zo ver.

Toch heeft de TokenFi koers nog een lange weg te gaan tot een nieuwe all time high. De hoogste prijs die voor TokenFi is betaald, is € 0,2242 en werd geregistreerd op 26 maart 2024, ofwel twee maanden geleden. Ter vergelijking: ondanks de winst van vandaag, is de huidige prijs 30,75% lager dan de hoogste prijs aller tijden.

3: UniSwap laat zien springlevend te zijn

De populaire altcoin Uniswap deelde gisteren een tweet: “Maak je klaar voor iets geweldigs.” De markt kan kennelijk niet wachten, want sindsdien is de koers hard gestegen.

Technisch gezien is Uniswap een decentrale beurs, en is de crypto UNI van deze beurs. Een investering in UNI betekent dus indirect dat je gokt op positieve ontwikkelingen voor de beurs Uniswap.

De koers van Uniswap is op dit moment 10,22 euro. De afgelopen 24 uur is de koers gestegen met 1,75 euro, een stijging van 17,09%.

De marketcap van Uniswap is gestegen tot 6,55 miljard euro.

The post Dit zijn de top 3 beste altcoins van vandaag appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!