Hey iedereen! Ik ben super enthousiast om jullie mijn nieuwste YouTube-video te presenteren waar ik dieper inga op de huidige bullish ontwikkelingen rondom Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH). Zoals altijd wil ik jullie op de hoogte houden van de belangrijkste gebeurtenissen en trends in de cryptomarkt.

In de video bespreek ik een aantal nieuwe ontwikkelingen, zoals de stijgende vraag naar Bitcoin en Ethereum ETF’s en de goedkeuring van Amerikaanse spot ETF’s voor Ethereum. MasterCard heeft zich ook in de wereld van crypto begeven met peer-to-peer transacties, wat een enorme stap voorwaarts is. Bovendien laat de EU een positieve houding zien ten opzichte van crypto, en heeft Deutsche Bank een real-world asset token geïntroduceerd.

Ook bespreek ik aankomende evenementen die de markt kunnen beïnvloeden, zoals een hoorzitting over digitale activa, de ASI-merge, en het eerste debat tussen Trump en Biden. Deze gebeurtenissen kunnen allemaal een aanzienlijke impact hebben op de markt, dus blijf op de hoogte en bereid je voor.

Een aantal projecten die ik momenteel aanbeveel zijn Cardano (ADA), Chainlink (LINK) en Solana (SOL). Deze coins hebben veel potentie voor de toekomst, en ik geloof sterk in hun groeimogelijkheden. MasterCard’s pilot met peer-to-peer transacties en de mogelijke verkoop van extra XRP door Ripple zijn ook belangrijk om te benoemen in deze huidige markt.

Bekijk de volledige video op mijn YouTube-kanaal om alle details te horen en mis geen enkele update!

Blijf investeren en tot de volgende keer!

Groetjes, Corné

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Corné Marchand deelt zijn vooruitzichten voor Bitcoin en Ethereum in de huidige markt appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!