Coinmerce heeft een officieel partnerschap getekend met Ajax. Dit partnerschap, dat loopt tot en met 2027, positioneert Coinmerce als de nieuwe Official Partner van de Amsterdamse voetbalclub.

Versterking van merkbekendheid en Europese ambities

Coinmerce, bekend als een van de grootste crypto brokers van Nederland en geregistreerd bij De Nederlandsche Bank, ziet in Ajax een krachtige bondgenoot om haar merkbekendheid in Nederland verder te vergroten.

Cas Biesta, Commercieel Directeur a.i. bij AFC Ajax, benadrukt het belang van de samenwerking: “We gaan ze helpen om hun merkbekendheid verder te vergroten in Nederland en ondersteunen bij hun ambitie om ook in de rest van Europa een leidende positie te verwerven.”

Bron: Coinmerce op X.

Crypto en voetbal: een groeiende relatie

Met dit partnerschap beogen beide organisaties de toegankelijkheid van cryptocurrencies te verhogen. “Steeds meer mensen, inclusief sportliefhebbers, tonen interesse in crypto,” stelt Jaap de Bruijn, CEO van Coinmerce. Deze samenwerking bouwt voort op eerdere succesvolle initiatieven van Coinmerce in de sportwereld en is een strategische zet om specifiek voetbalfans te bereiken.

Duurzame toekomstplannen

Het partnerschap tussen Ajax en Coinmerce is niet alleen gericht op korte termijn successen maar ook op het ontwikkelen van een duurzaam plan voor de lange termijn. Hierin spelen educatie en verantwoord beleggen een belangrijke rol. De Bruijn benadrukt het belang van inzicht geven in veilige beleggingsmogelijkheden binnen de cryptowereld.

Dit initiatief past binnen een bredere beweging waarin sportclubs en financiële technologiebedrijven samenwerken om zowel sportfans als een breder publiek te informeren en te betrekken bij de financiële markten.

The post Coinmerce en Ajax sluiten meerjarige samenwerking appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!