De prijs van Binance Coin (BNB), de eigen cryptomunt van het Binance-platform, heeft in de afgelopen 24 uur een nieuwe all-time high bereikt. Dinsdagavond steeg de munt met 10,73% en bereikte een recordhoogte van $701 dollar.

Dit overtreft de vorige piek in mei 2021, toen de munt kortstondig rond de $690 werd gewaardeerd.

Sterke prestaties en marktkapitalisatie

In de afgelopen 24 uur is BNB met meer dan 11% gestegen. Volgens gegevens van Coinmarketcap is er voor ongeveer $3,3 miljard aan BNB verhandeld in deze periode.

De marktkapitalisatie van de token staat momenteel op $107,2 miljard, waardoor het een van de grootste cryptocurrencies is qua marktwaarde.

Binance Coin koers sinds het begin. Bron: Coinmarketcap.

Technische analyse en marktontwikkelingen

Deze prijsstijging wordt ondersteund door de populariteit van de Binance Launchpool, een platform dat gebruikers vereist BNB te houden en te staken om deel te nemen aan nieuwe tokenaanbiedingen op ’s werelds grootste cryptocurrency beurs.

Onlangs kondigde Binance Launchpool zijn steun aan voor Notcoin, een token dat kan worden verdiend via een Web3-spel op Telegram en sinds de lancering al een marktkapitalisatie van $2,2 miljard heeft verzameld.

Analyse van dagelijkse en wekelijkse grafieken

De dagelijkse grafiek toont dat BNB sterke ondersteuning heeft gevonden bij de basislijn van de Ichimoku-coud. De prijs heeft deze lijn meer dan een maand niet onderschreden, wat wijst op een sterke bullish trend.

Wekelijks gezien blijft BNB een opwaartse beweging tonen, met een stabiliteit die de volatiliteit van andere cryptocurrencies ontbreekt.

Koop je Binance Coin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post BNB schiet omhoog naar nieuwe all time high van $701 dollar appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!