Hallo allemaal, ik ben Corné Marchand en ik heb weer een nieuwe video voor jullie! In mijn nieuwste YouTube-video ga ik in op de huidige staat van de cryptomarkt.

Ik praat specifiek over de indrukwekkende prestaties van Bitcoin (BTC) en de recente all-time high van Binance Coin (BNB). Met het recent goedgekeurde Ethereum (ETH) ETF op komst, voorspel ik een stijging van institutionele vraag naar Ethereum, wat zou kunnen leiden tot aanzienlijke prijsstijgingen.

In de video leg ik uit waarom ik geloof dat Bitcoin zijn volgende doelen van $80.000 en zelfs $100.000 dollar kan bereiken. De markt ziet er optimistisch uit, maar ik benadruk ook de noodzaak voor voorzichtigheid – de volatiliteit is hoog en de stakes zijn groot.

Vergeet niet om je te abonneren op mijn kanaal en de video te delen met vrienden en familie die ook geïnteresseerd zijn in cryptocurrency. Bekijk de video via deze link en vergeet je zeker niet te abonneren op mijn kanaal.

Tot snel in de volgende video!

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Crypto analist Corné Marchand: Bitcoin kan de $100K grens doorbreken appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!