In een gloednieuwe Crypto Update op ons WTFinance YouTube-kanaal bespreekt onze vriend van de show Quinten Francois enkele van de meest noemenswaardige gebeurtenissen in de crypto-wereld van de afgelopen maand. In de nieuwste editie staan de ethereum ETF’s centraal, en mogelijke opvolgers hiervan.

Ethereum ETf’s goedgekeurd, who’s next?

Ten eerste is de goedkeuring van acht spot Ethereum ETF’s door de Amerikaanse SEC onverwacht gebeurd op 23 mei, ondanks eerdere lage verwachtingen. Grote namen zoals BlackRock en Fidelity hebben nu goedgekeurde Ethereum ETF’s, maar deze zullen pas in juli of augustus verhandelbaar zijn. Quinten noemt Solana, Chainlink en Polkadot als mogelijke opvolgers voor de Ethereum ETF’s.

Verder wordt de prijsontwikkeling van Bitcoin en Ethereum in mei besproken. Bitcoin steeg met 13%, terwijl Ethereum een stijging van 28% zag. De verwachting is dat Ethereum de komende maanden beter zal presteren dan Bitcoin vanwege de anticipatie op de handel in de nieuwe ETF’s.

Voor een volledige uitleg van de genoemde crypto-ontwikkelingen, raden we je aan onze nieuwste video te bekijken.

Het bericht Ethereum ETF’s goedgekeurd, welke coins zijn nu aan de beurt? verscheen eerst op Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!