Investeringsgoeroe en auteur Robert Kiyosaki heeft opnieuw een bijzondere voorspelling gedaan over Bitcoin. Hij beweert dat de cryptocurrency tegen eind augustus 2024 een indrukwekkende prijs van $350.000 zou kunnen bereiken. Laten we eens kijken naar zijn prognose en de redenering erachter.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

Kiyosaki’s voorspelling

Robert Kiyosaki, bekend van zijn bestseller ‘Rich Dad Poor Dad’, heeft weer met een mooie voorspelling verklaard dat Bitcoin tegen 25 augustus van dit jaar een prijs van $350.000 zou kunnen bereiken. Hij onderbouwt deze voorspelling met zijn bezorgdheid over een aanstaande financiële crisis in de Verenigde Staten en de wereld.

Toenemende investeringen

Kiyosaki blijft niet alleen Bitcoin, maar ook Ethereum en Solana kopen. Hij is ervan overtuigd dat de prijzen van deze digital assets blijven stijgen vanwege wat hij beschouwt als “de incompetentie van onze leiders”.

Opmerkelijke uitspraken

De investeerder heeft scherpe kritiek geuit op Amerikaanse leiders, die hij als “de drie stooges in het echte leven” beschrijft. Hij adviseert zijn volgers om meer goud, zilver, Bitcoin, Solana en Ethereum te kopen als bescherming tegen hun beleid.

Ter herinnering

Kiyosaki heeft herhaaldelijk gewaarschuwd voor inflatie, groeiende schuldenlast en potentiële marktonstabiliteit. Hij benadrukt dat traditionele financiële producten zoals aandelen en obligaties zich in een ‘allesbubbel’ bevinden en beveelt het bezitten van bovengenoemde assets aan als bescherming van vermogen.

Conclusie

Hoewel Kiyosaki’s voorspellingen soms controversieel zijn, blijft zijn invloed op de investeringsgemeenschap significant. De toekomst zal uitwijzen of zijn voorspelling van een Bitcoin-prijs van $350.000 tegen eind augustus 2024 werkelijkheid zal worden.

The post Robert Kiyosaki voorspelt Bitcoin koersstijging naar $350.000 tegen eind Augustus 2024 appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!