Ondanks wijdverspreide speculatie in de media over de levensvatbaarheid van Cardano, heeft oprichter Charles Hoskinson een krachtig weerwoord gegeven. Hij onthulde gedetailleerde plannen voor toekomstige ontwikkelingen die de robuuste gezondheid en veelbelovende toekomst van de cryptocurrency onderstrepen.

Banner Cardano 1

Cardano oprichter tegen crypto media

In een verklaring uitte Hoskinson zijn frustratie over de huidige perceptie van ADA in de crypto media. Hij benadrukte dat Cardano voor belangrijke ontwikkelingen staat, waaronder de “meest significante hard fork in de geschiedenis van het project”.

Belangrijke ontwikkelingen 

De aankomende Chang Hard Fork markeert een cruciale stap naar volledige decentralisatie, met de introductie van gedelegeerde vertegenwoordigers (DReps) en een verbeterde on-chain governance. Bovendien wordt Hydra, een layer-two schaalbaarheidsoplossing, volwassen, terwijl nieuwe partnerketens zoals Midnight en Prism worden geïntroduceerd.

Actieve participatie vanuit de community

Cardano’s gemeenschap groeit snel, met een toenemend aantal DApps en een focus op onderzoek naar blockchain-schaalbaarheid. Belangrijke evenementen zoals de Rare Evo blockchain-conventie en de Cardano Foundation Summit worden georganiseerd, naast de deelname aan TOKEN2049.

Toekomstperspectief

Het Project Catalyst initiatief blijft een drijvende kracht voor door de gemeenschap geleide innovatie, met plannen voor een constitutionele conventie in Buenos Aires om de kaders voor gedecentraliseerd bestuur vast te stellen.

Conclusie

Met een duidelijke boodschap aan critici verklaarde Hoskinson dat Cardano hier blijft en een leidende rol zal blijven spelen bij het oplossen van echte economische, politieke en sociale vraagstukken. Dit weerlegt niet alleen claims over het einde van Cardano, maar daagt ook de crypto community uit om de substantiële vooruitgang te erkennen en ermee te engageren.

The post Cardano oprichter is klaar met de roddels: “We gaan niet kapot”  appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!