Beleggers tonen al enige tijd hun teleurstelling over de ontwikkeling van de Ripple (XRP) koers. De munt blijft aanzienlijk verwijderd van zijn hoogste waarde ooit, die werd bereikt in 2018.

Ondanks deze teleurstelling blijven veel crypto-analisten optimistisch over de toekomstige waarde van XRP.

Potentieel van XRP in de derivatenmarkt

Vandell Aljarrah, mede-oprichter van Black Swan Capitalist, is een van de optimisten die gelooft dat XRP een explosieve waardestijging kan ondergaan. Aljarrah en andere experts zien een veelbelovend scenario waarin de XRP Ledger (XRPL) technologie een belangrijk deel van de derivatenmarkt kan overnemen.

Volgens hem kan een marktaandeel van slechts 1% van de wereldwijde derivatenmarkt, die meer dan $1 biljard dollar waard is, resulteren in een volume van $10 biljoen voor XRP. Dit zou de prijs van XRP potentieel tot $100 per token kunnen stuwen, uitgaand van een circulerend aanbod van 100 miljard munten.

vandell ripple koers naar 100 tweet
Bron: Vandell op X.

Realisme van de $100 prognose

De vraag of een prijs van $100 dollar per XRP realistisch is, blijft een punt van discussie. De gehele cryptomarkt is momenteel iets meer dan $2,7 biljoen waard. Als XRP een marktkapitalisatie van $10 biljoen zou bereiken, zou dit bijna vier keer de huidige totale waarde van de cryptomarkt zijn, en vergelijkbaar met de marktwaarde van al het gemijnde goud.

Dit perspectief maakt de $100 doelstelling ambitieus en mogelijk onrealistisch zonder grote veranderingen in de marktdynamiek en adoptie.

Koop je Ripple voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Crypto analisten weerspreken pessimisme rond XRP en zien prijs stijgen naar $100 dollar appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!