Cryptocurrency beurs Bybit heeft aangekondigd dat Chinese expats zich nu kunnen registreren en cryptocurrencies kunnen verhandelen via hun platform.

Deze stap komt als reactie op de toenemende vraag naar veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke cryptocurrency-handelsplatformen onder Chinese expats en internationale Chinese gemeenschappen.

Registratie en handelsmogelijkheden

Volgens verklaringen van Bybit kunnen Chinese staatsburgers die in het buitenland wonen, zich nu registreren met een Chinees nationaal identiteitsbewijs. Echter, het verhandelen van cryptovaluta als inwoner van China blijft niet toegestaan. Deze ontwikkeling volgde op berichten dat Bybit mogelijk registratie- en authenticatiediensten had ingeschakeld voor gebruikers die in China verblijven, een land dat lange tijd als een beperkte jurisdictie werd beschouwd.

bybit aankondiging china
Bron: Bybit.

“Overzeese Chinese gebruikers zullen zich nu kunnen registreren en accounts openen op het Bybit platform, genietend van dezelfde voordelen als onze bestaande gebruikersbasis,” zei het bedrijf in een verklaring. Bybit benadrukte ook haar toewijding om te voldoen aan alle toepasselijke regelgevingen in de markten waar ze actief zijn en uitte de hoop om uiteindelijk ook in Hong Kong, de VAE en de EU te opereren.

Positie in de markt en toekomstige uitbreidingen

Bybit, met een hoofdkantoor in Dubai, staat bekend als een van de grootste cryptocurrency beurzen qua handelsvolume, net achter Coinbase en Binance. Het bedrijf trok zich eerder terug uit Canada vanwege de regelgevende omgeving, maar heeft haar activiteiten uitgebreid naar andere markten, waaronder Kazachstan en Nederland.

Compensatie voor gebruikers

In mei betaalde Bybit $26 miljoen dollar uit aan ongeveer 320.000 gebruikers die een airdrop van het play-to-earn spel en token Notcoin (NOT) niet hadden ontvangen voor de opening van de markt.

Deze mislukte airdrop leidde tot een verandering van leiderschap binnen het bedrijf.

The post Bybit opent deuren voor Chinese expats en speelt in op groeiende vraag appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!