In de week van 10-16 juni bundelen Fetch.ai (FET), SingularityNET (AGIX) en Ocean Protocol (OCEAN) hun krachten tot één token: de Artificial Superintelligence Alliance (ASI). Deze drie blockchain-projecten hebben de handen ineengeslagen om dit super token te creëren, een gedecentraliseerd alternatief voor AI-projecten die worden gecontroleerd door grote technologiebedrijven.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

Het ontstaan van de ASI Alliance

Op 13 juni 2024 zal de fusie van SingularityNET (SNET), Fetch.ai en Ocean Protocol worden afgerond. Dit betekent dat het $FET-token zal worden omgedoopt tot $ASI, en dat het $ASI-token zal functioneren binnen het gecombineerde gedecentraliseerde AI-netwerk. Deze alliantie vertegenwoordigt het grootste open-source, decentrale netwerk gericht op de AI-industrie. 

Ben Goertzel, CEO van ASI Alliance en pionier op het gebied van AGIX en oprichter van SNET, verklaart dat deze fusie een nieuw tijdperk inluidt voor AI, waarbij de krachten worden gebundeld om ongekende vooruitgang te boeken.

De ASI toekomst

Met de voltooiing van de fusie wordt een decentrale AI-infrastructuur op schaal werkelijkheid. Deze samenwerking legt de basis voor een open, schaalbare AI-infrastructuur die blockchain benut om ethische en betrouwbare praktijken in AI-ontwikkeling en -implementatie te waarborgen. 

“This is only the start of a broader movement to gather together forces working toward beneficial decentralized AGI and super-intelligence. The ASI token serves as a symbol and a practical tool for our shared quest to leverage advanced AI, blockchain and decentralized governance to move quickly and effectively toward an amazing future for all.”

Toekomstperspectief

Met hun nieuwe schaalvoordelen wil de Alliance daadwerkelijk het verschil maken in de manier waarop Big Tech het narratief en de richting van AI controleert. Hoewel er nog een lange weg te gaan is, biedt deze eerste stap een basis voor anderen met een vergelijkbare missie om gezamenlijk het verschil te maken. 

The post FET, AGIX & OCEAN worden één: Dit moet jij weten over het ASI token appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!