Cardano maakt een mooie pump vandaag. De munt staat meer dan 6% in de plus, en de munt lijkt daarmee een beweging te starten om bij 0,57 dollar te komen. Daarvoor moet de munt wel nog een stukje doorzetten. Laten we naar de grafieken kijken.

Banner Cardano 1

Het grote plaatje

Om een goed beeld te krijgen van de koersgeschiedenis van ADA, is het goed om een grote grafiek te pakken (zoals de maandelijkse of wekelijkse). Hieronder zien we de grafiek waarbij elke candle voor een week staat. Daardoor worden de belangrijkste prijslevels zichtbaar.

Deze zijn in de grafiek hierboven weergegeven als rode zones een blauwe zone en een blauwe lijn. Deze levels zijn allemaal even belangrijk, maar op dit moment gaan we ons alleen focussen op de blauwe en de rode zones. De bovenste zones worden pas belangrijk als ADA door de andere weerstanden breekt.

Op dit moment is de (onderste) rode zone de belangrijkste ondersteuning. Deze ligt tussen een koers van 0,39 en 0,46 dollar, en zorgde al meerdere keren voor een prijsverandering. ADA is hier zojuist vanaf gekaatst, waardoor de munt voor een prijs van 0,49 dollar wordt verhandeld. Mocht de munt weer terugzakken, dan blijft de rode zone voor support zorgen.

De blauwe zone (rond 0,57 dollar) doet echter het tegenovergestelde. De munt is hier met flinke kracht naar beneden gedaald. Dit is een voorbode dat de munt het moeilijk kan krijgen als de prijs hier terugkomt. Er kunnen namelijk nog een hoop verkooporders klaarstaan.

De koers op de korte termijn

Maar welke kant gaat ADA eerder op? Om hier een beter beeld van te geven, gaan we kort kijken naar de dagelijkse grafiek van Cardano. Hier zien we dezelfde levels als in de eerste grafiek, samen met twee nieuwe groene lijnen. Die laatste zijn getekend om een prijsbeweging aan te geven.

ADA maakt namelijk geen overduidelijke hogere hoogtes of lagere laagtes. In plaats daarvan maakt de munt een convergerende beweging. Dit betekent meestal dat ADA zich klaarmaakt voor een grotere beweging. Het is alleen niet bekend welke kant op, dit is afhankelijk van welke lijn het begeeft.

Het breken van één van de groene lijnen zal het startsein geven van een verdere beweging. En aangezien ADA van de rode zone is afgekaatst, lijkt een break van de bovenste groene lijn iets waarschijnlijker, maar houd de koers voor de zekerheid toch in de gaten!

The post Analyse: Cardano (ADA) doet weer poging om bij koers van 0,57 dollar te komen appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!