In een nieuwe YouTube-video bespreekt de bekende Nederlandse crypto-YouTuber Didi Taihuttu de huidige staat van de Bitcoin (BTC) koers en de mogelijkheid van een aanstaande bullmarkt.

Didi benadrukt de veiligheid van het zelf in beheer houden van Bitcoin via niet-KYC hardware wallets en analyseert de grafieken die een mogelijke doorbraak van de weerstand op $71.500 dollar suggereren, met een potentieel tot een stijging naar $72.000 dollar.

Strategieën voor zelfbewaring en nieuwe wetgeving

Taihuttu belicht het belang van zelfbewaring in reactie op een nieuwe Amerikaanse wet die presidenten de macht geeft om toegang tot Bitcoin en andere cryptocurrencies te blokkeren. Volgens Didi is deze wet niet uitvoerbaar bij het gebruik van niet-custodiale wallets zoals Ledger of Bitbox, aangezien de autoriteiten niet kunnen achterhalen wie de eigenaar is van de Bitcoins.

Hij adviseert kijkers om hun coins van gecentraliseerde crypto beurzen zoals Coinbase of Kraken te halen en over te zetten naar hardware wallets voor beveiligde handel via gedecentraliseerde beurzen zoals Apex Pro.

Impact van institutionele beleggers en een spot Bitcoin ETF

Verder discussieert Didi de potentiële impact van institutionele investeerders en een spot Bitcoin Exchange-Traded Fund (ETF) op de marktcycli. Hoewel hij niet verwacht dat een spot ETF de vierjaarlijkse marktcyclus flink zal veranderen, zou het wel kunnen leiden tot een explosievere bullrun door verhoogde liquiditeit.

Dit zou ook kunnen resulteren in minder diepe bearmarkten door het gedrag van langdurige investeerders die via de ETF in Bitcoin stappen.

Advies voor beleggers tijdens een stierenmarkt

Didi suggereert dat het omwisselen van Bitcoin voor stablecoins of het shorten van Bitcoin met een inverse eeuwigdurende contract opties kunnen zijn tijdens een bullmarkt.

Echter, hij benadrukt de risico’s van shorten en adviseert een veiligere aanpak door Bitcoin tijdelijk in stablecoins te houden voor heraankoop na 12 maanden.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Didi Taihuttu ziet kansen: Bitcoin kan weerstand van $71.500 doorbreken appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!