De oprichter van SkyBridge Capital, Anthony Scaramucci, gelooft dat Bitcoin gigantisch veel potentie heeft. Uiteindelijk ziet hij Bitcoin een koers van $70.000 bereiken. In een recent interview met David Lin sprak Scaramucci over Bitcoin als een technologische verbetering van goud.

Bitcoin koers van $700.000

Het geloof van Scaramucci in gigantische Bitcoin koersen komt van de huidige adoptiepatronen en de technologie, die de digitale munt anders maakt dan iedere andere asset.

Op dit moment ligt de adoptiegraad van Bitcoin volgens Scaramucci op 5% in de Verenigde Staten, maar groeit dat snel. Als Bitcoin zijn huidige groeipad voortzet, dan is er volgens hem geen barrière te verzinnen voor de market cap van Bitcoin. Uiteindelijk voorziet hij zelfs een market cap van $15 biljoen.

Daarmee zou Bitcoin ongeveer 10x over de kop gaan vanaf de huidige koers van $69.000. Deze voorspelling is deels gebaseerd op de market cap van goud, die momenteel op $16 biljoen ligt.

Wat dat betreft is een factor 10 stijging volgens Scaramucci helemaal niet zo onwaarschijnlijk te noemen voor Bitcoin. Hij claim dat Bitcoin op alle vlakken in ieder geval gelijkwaardig is aan goud.

Schaarste van Bitcoin is cruciaal

Scaramucci bespreekt in gesprek met Lin ook een aandelen fundamentele eigenschappen die de digitale munt op de weg omhoog helpen.

Als eerste komt de schaarste aan bod. Het maximale aantal van 21 miljoen Bitcoin is volgens Scaramucci een cruciale eigenschap van de digitale munt. Ten opzichte van goud maakt dit Bitcoin inderdaad bijzondere.

Waar de goudhoeveelheid jaarlijks met 1-2% groeit, is de inflatie van Bitcoin na de laatste halving onder de 1% gekomen en gaan we op weg naar de 0%. De komende drie jaar verwacht hij een Bitcoin koers van $170.000 op de borden te zien.

Voor nu is daar nog geen sprake van en handelt Bitcoin op de koers van $69.300. Wat dat betreft is het bullish momentum nog niet helemaal terug na de vrij plotselinge koersval van afgelopen vrijdag.

The post Investeringslegende voorspelt Bitcoin koers van $700.000 appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!