In de nieuwste video van Daan de Rover, beter bekend als Crypto Rover, bespreekt hij de huidige stand van de Bitcoin (BTC) koers en waarschuwt hij voor het potentieel gevaarlijke bear flag patroon dat zich aan het vormen is.

Cruciale steun en weerstandsniveaus benoemd

Daan benadrukt dat Bitcoin momenteel schommelt tussen belangrijke steun- en weerstandsniveaus, met een huidige steun rond de $67,000 dollar. Een doorbraak onder dit niveau zou een voortzetting van de bearish trend bevestigen, terwijl een stijging boven de bovengrens van de vlag een bullish scenario zou bevestigen.

Deze bewegingen worden nauwlettend in de gaten gehouden, vooral omdat grote instromen in de spot Bitcoin ETF als een positief teken worden gezien.

Strategieën voor winstneming en handelskansen

Verder in de video bespreekt De Rover zijn handelsstrategie en de redenen waarom hij gelooft dat Bitcoin aan de vooravond staat van een belangrijke ommekeer.

Hij plant om winst te nemen zodra Bitcoin $73,800 bereikt, een prijsniveau dat hij als cruciaal beschouwt voor zijn handelsstrategie.

De verwachtingen op korte termijn

De Rover blijft bullish over de toekomst van Bitcoin, mede door een patroon dat wijst op een mogelijke ommekeer – het inverse head and shoulders patroon. Historische gegevens suggereren dat een nieuwe rally voor Bitcoin kan beginnen binnen één tot twee weken.

Dit alles plaatst een sterke nadruk op het belang van timing en de juiste interpretatie van de marktindicatoren zoals de 3-daagse Moving Average Convergence Divergence (MACD), die een op handen zijnde stijging signaleert.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Crypto analist waarschuwt: Bear flag in Bitcoin’s koers kan investeerders verrassen appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!