Shiba Inu is een paar dagen geleden onder een belangrijk prijslevel gezakt. Dit resulteerde in een daling van 10%, maar deze werd vrijwel meteen opgekocht. Op dit moment probeert de munt weer boven dit prijslevel uit te komen, wat voor een positieve koersontwikkeling kan zorgen. Laten we naar de grafieken kijken.

Banner Shiba 1

Hoe staat Shiba Inu ervoor?

Om een goed beeld te krijgen van dit prijslevel en de afgelopen prijsactie van SHIB, gaan we eerst kijken naar de dagelijkse grafiek. Hier staat elke candle voor 24 uur. Het prijslevel is hieronder weergegeven als blauwe zone, die rond een koers ligt van 0,000024 dollar. Daarnaast zien we twee blauwe lijnen die pas belangrijk worden als de munt boven deze prijs komt.

Zoals je kan zien vindt deze zone zijn oorsprong rond maart van dit jaar, toen SHIB een gigantische stijging maakte. Toen de koers terugviel, vond het hier ondersteuning, waardoor de munt weer meerdere procenten omhoog kon veren.

In april kwam SHIB voor het eerst weer onder dit prijslevel terecht, waardoor de koers terugviel tot onder de 0,000019 dollar. Inmiddels heeft de munt al meerdere keren geworsteld met dit level. Het lukte de munt nog niet om hogere hoogtes te maken, maar de munt maakt wel hogere laagtepunten. Er is dus niet met zekerheid te zeggen of de munt op de korte termijn in een opwaartse of neerwaartse trend zit.

Het blijft wel een feit dat de munt nu nog onder dit prijslevel beweegt. De koers lijkt pas weer een positieve wending te kunnen krijgen als het boven de koers van 0,000024 dollar uitkomt. In dat geval kan de munt ook weer een poging doen om hogere hoogtes te maken.

De koers op de korte termijn

Om de koers beter te analyseren, gaan we ook even kort kijken naar de 4-uurs grafiek. Hier is dezelfde blauwe zone te zien, maar dan meer ingezoomd. We zien hier goed hoe vaak de munt op deze zone heeft gereageerd.

Zoals gezegd doet SHIB op dit moment een poging om weer boven deze koers te komen. Mocht dit niet lukken, dan kan dit voor een zeer negatieve koersontwikkeling zorgen. Op dit moment zit die kans er zeker in, aangezien de munt pas net onder dit level beweegt. Het kan dus zijn dat de munt nu een negatieve test maakt, maar er is nog hoop.

Als SHIB namelijk een opleving krijgt en boven de koers van 0,000024 dollar komt, kan de munt een poging doen om weer naar de blauwe lijnen te stijgen (zoals weergegeven in de eerste grafiek). Tot die tijd kunnen we niet meer doen dan de grafiek in de gaten te houden, en hopen dat de munt genoeg kopers vindt om dit positieve scenario werkelijkheid te laten worden. Blijf de koers en deze levels daarom goed in de gaten houden.

The post Analyse: lukt het Shiba Inu om weer boven 0,000024 dollar te komen? appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!