De Artificial Superintelligence Alliance, bestaande uit SingularityNET, Fetch.ai en Ocean Protocol, heeft aangekondigd dat de geplande tokenmerge is uitgesteld van 13 juni 2024 naar 15 juli 2024. Deze aanpassing is noodzakelijk om aan de logistieke vereisten en technische afhankelijkheden van exchanges, validators en andere ecosysteempartners te voldoen.

Banner Default 5 (Laatste nieuws)

Complexe integratie vereist zorgvuldige coördinatie

Het voorbereiden van de tokenmerge is een complex proces dat nauwkeurige afstemming en aandacht voor detail vereist. De afhankelijkheid van derde partijen speelt hierbij een cruciale rol. Hoewel het uitstel teleurstellend is, benadrukt de Artificial Superintelligence Alliance dat dit een strategische beslissing is om de merge met de hoogste standaarden van nauwkeurigheid en efficiëntie uit te voeren.

Nieuwe tijdlijn voor tokenmerge

Oorspronkelijk zou FET op 11 juni worden omgedoopt tot ASI, gevolgd door de tokenmergerop 13 juni. Volgens het nieuwe schema zullen FET, AGIX en OCEAN op 15 juli samengaan in de nieuwe ASI-token. Tot die tijd blijven de bestaande tokens onafhankelijk van elkaar verhandeld worden op exchanges.

Ondersteuning en begeleiding

De officiële kanalen van FET, AGIX, Ocean en ASI zullen ondersteuning bieden tijdens het proces. Tokencontracten, migratiecontracten en mogelijke audits worden in de komende week gedeeld. Tokenholders hoeven op dit moment geen actie te ondernemen.

Visie en commitment onveranderd sterk

Ondanks het uitstel blijven de visie en het commitment van de Artificial Superintelligence Alliance onverminderd sterk. Humayun Sheikh, CEO van Fetch.ai en voorzitter van de alliantie, benadrukt dat de tijdelijke vertraging geen invloed heeft op de aanzienlijke vooruitgang die is geboekt in de richting van een gedecentraliseerd superintelligentienetwerk.

Conclusie

Hoewel de tokenmerge nu gepland staat voor 15 juli, zijn de partners van de Artificial Superintelligence Alliance hard aan het werk om de resterende stappen met exchanges af te ronden. De community en belanghebbenden worden bedankt voor hun geduld en steun tijdens dit proces. Met de voltooiing van de drievoudige tokenmerge in zicht, kijkt de alliantie uit naar een reeks opwindende mijlpalen in de toekomst, waaronder de ontwikkeling van geavanceerde AI-systemen en uiteindelijk superintelligentie.

The post Artificial Superintelligence Alliance (ASI) stelt tokenmerge FET, OCEAN, AGIX uit: Nieuwe datum 15 juli 2024 appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!