In zijn meest laatste video op YouTube waarschuwt Daan de Rover, beter bekend als Crypto Rover, voor de huidige prijsdaling van Bitcoin (BTC).

Volgens de Rover is deze daling groot, maar biedt het tegelijkertijd een potentieel koopmoment vanwege de lage stand van de Relative Strength Index (RSI). Deze index is zo ver gezakt dat het op een oversold situatie wijst, wat historisch gezien kan duiden op een naderende bodem van de markt.

Belangrijke steunniveaus in zicht

De Rover identificeert $67,000 dollar als het volgende belangrijke steunniveau voor Bitcoin. Dit niveau heeft in het verleden weerstand geboden en kan nu een cruciale rol spelen.

Mocht de prijs onder dit niveau zakken, dan is de Rover van plan zijn positie te sluiten, wat de ernst van de huidige marktsituatie onderstreept.

Marktdynamiek en ETF uitstromen

Verder benadrukt de Rover de recente uitstromen uit de spot Bitcoin ETF en negatieve financieringsratio’s, wat suggereert dat veel handelaren Bitcoin momenteel shorten.

Dit scenario zou kunnen leiden tot een zogenaamde short squeeze, een plotselinge prijsstijging als gevolg van het sluiten van short posities, wat de prijs potentieel kan opdrijven.

Vooruitzichten blijven bullish

Ondanks de huidige turbulentie op de markt en zorgen over een mogelijke trendomkering blijft de Rover optimistisch over de toekomst van Bitcoin. Hij wijst op de consolidatiefase in de markt en de potentie voor ‘vrije handel’ in zowel Bitcoin als Ethereum (ETH).

Dit zijn kansen die hij ziet ondanks de onzekerheid, wat aangeeft dat er nog steeds vertrouwen is in de veerkracht van de markt.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Koopkans voor Bitcoin bij $67,000 volgens crypto analist appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!