Floki Inu (FLOKI) heeft deze week een belangrijke mijlpaal bereikt door haar eigen name service te lanceren op het BNB Chain hoofdnetwerk.

Deze ontwikkeling draagt bij aan de functionaliteit van het Floki Inu-ecosysteem en zorgt ervoor dat het bedrijf concurrenten zoals Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) achter zich laat qua maandelijkse winst.

Lancering van Floki Name Service

De “Floki Name Service”, die nu live is op het BNB Chain mainnet, biedt gebruikers de mogelijkheid om een gedecentraliseerde .floki domeinnaam aan te maken. Deze domeinnamen fungeren als on-chain identiteiten en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

De service integreert met enkele van de grootste gedecentraliseerde applicaties (Dapps) in de cryptowereld, zoals Trust Wallet, SafePal, PancakeSwap en OKX Wallet, waardoor de toepasbaarheid en zichtbaarheid van Floki Inu verder vergroot worden.

Gebruik van FLOKI als hoofdbetaalmiddel

Een van de kernaspecten van de Floki Name Service is het exclusieve gebruik van FLOKI als het primaire betaaltoken. Dit versterkt niet alleen de waarde van de token zelf, maar ook de fundamenten van het gehele Floki Inu-ecosysteem.

Analisten en crypto-handelaren beschouwen deze stap als een fundamenteel positieve ontwikkeling voor de toekomst van Floki Inu.

Koop je FLOKI voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Floki Inu introduceert .floki domeinen en zet concurrenten op achterstand appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!