Crypto analist Dave the Wave blijft optimistisch over de toekomst van Bitcoin (BTC). Hij benadrukt dat zolang Bitcoin boven een bepaalde stijgende diagonale lijn blijft, de cryptomunt nog altijd in staat is om nieuwe hoogtepunten te bereiken.

“Bitcoin ligt nog steeds op koers”, verklaart Dave aan zijn volgers. Deze stijgende diagonale lijn, die als cruciale steun dient, bevindt zich momenteel iets boven de $63.000 dollar.

Beweegruimte voor de Bitcoin koers

Ondanks recente fluctuaties in de markt, ziet Dave nog steeds ruimte voor beweging binnen de huidige koerstrends. Hij geeft aan dat Bitcoin nog kan zakken vanaf het huidige niveau zonder zijn bullish status te verliezen.

“Er is nog genoeg beweegruimte voor de Bitcoin koers. De geblokte diagonale lijn weegt het zwaarste hier”, licht hij toe. Deze visie geeft aan dat er nog ruimte is voor daling zonder dat de langdurige opwaartse trend in gevaar komt.

dave the wave bitcoin koers
Bron: Dave the Wave op X.

Toekomstvoorspellingen en potentiële markt-top

Met behulp van zijn logaritmische groeikanaal (LGK) curve, probeert Dave the Wave de lange termijn hoogte- en dieptepunten van Bitcoin te voorspellen, terwijl hij de kortetermijnvolatiliteit negeert. Hij voorspelt dat Bitcoin tegen eind 2025 een markt-top kan bereiken met een waarde rond de $300.000 dollar.

Dit scenario lijkt op dit moment wellicht ver verwijderd van de werkelijkheid, maar gezien de historie van Bitcoin, waarin de munt al vaker verrassend uit de hoek kwam, is het niet ondenkbaar.

Economische factoren en Bitcoin’s toekomst

Dave the Wave wijst ook op externe economische factoren die een rol kunnen spelen in de toekomst van Bitcoin. De ontwikkeling van inflatie in het Westen en de reacties van centrale banken zijn cruciaal.

Een mogelijke recessie en het terugvallen van rentetarieven naar het nulpunt zouden Bitcoin op langere termijn kunnen bevorderen. “Het blijft echter lastig om dit soort voorspellingen te doen voor de digitale munt”, concludeert hij.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Dave the Wave ziet blijvende stijging: Bitcoin mogelijk naar $300.000 in 2025 appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!