De wereld van cryptocurrencies is constant in beweging, met altijd nieuwe ontwikkelingen en onverwachte verrassingen. Vandaag is een dergelijke verrassing de spectaculaire opkomst van Pirate Nation (PIRATE). Na de recente notering op het handelsplatform Bybit, steeg de waarde van PIRATE met maar liefst 1.111%, maar het lijkt er zelfs op dat de koers nog niet klaar is.

Wat is Pirate Nation?

Pirate Nation is een gratis te spelen role-playing game (RPG) met een piratenthema, volledig gebouwd op de blockchaintechnologie van Ethereum (ETH). In dit spel kunnen spelers hun eigen piratenbemanningen samenstellen, schepen bouwen, de Oneindige Eilanden verkennen, op schattenjacht gaan en strijden tegen mythische wezens. Daarnaast biedt het spel een competitief element waarbij spelers tegen elkaar strijden om de hoogste posities op de ranglijsten. Het spel, dat momenteel beschikbaar is voor desktopbrowsers, zal binnenkort ook op mobiele platforms zoals iOS en Android worden gelanceerd.

Spectaculaire stijging van PIRATE

Vandaag lanceerde de token van Pirate Nation, PIRATE, op Bybit en deze lancering trok onmiddellijk de aandacht van de cryptogemeenschap. Met een stijging van meer dan 1.000 procent op de eerste dag van notering, liet de munt een indrukwekkende prestatie zien. En vaak zien we na zo’n notering dat de koers daarna hard daalt, maar op het moment van schrijven is PIRATE gewoon bezig met een opmars. Wellicht dat er dus nog meer in zit voor vroege beleggers.

Grafiek van PIRATE op Bybit (Powered by SATOS)

De grote vraag is nu of de huidige stijging van PIRATE duurzaam is of dat deze voornamelijk wordt aangedreven door speculatie. Vroege investeerders hebben al aanzienlijke winsten gerealiseerd, maar het blijft afwachten of deze groei op lange termijn kan worden volgehouden. De succesvolle introductie van Pirate Nation op Bybit laat zien hoe snel de cryptomarkt kan bewegen en welke kansen er liggen voor nieuwe en innovatieve projecten.

Tijdelijk tot 20 euro gratis crypto cadeau

Ben je klaar om je te verdiepen in de wereld van crypto en speel je met het idee om bitcoin of misschien wel kleinere coins als PIRATE te kopen of verhandelen? Wij hebben de handen ineengeslagen met Bybit powered by SATOS, de exchange met het meest uitgebreide aanbod van crypto in Nederland, om onze lezers een exclusieve aanbieding te doen.

Registreer je bij Bybit powered by SATOS via onderstaande knop en krijg als welkomstgeschenk tot 20 euro in de crypto naar keuze helemaal gratis.

Pak 20 euro gratis

Het bericht ‘Piraten-crypto’ schiet 1.100% omhoog na notering op cryptobeurs verscheen eerst op Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!