De pseudonieme analist Credible Crypto zegt dat er momenteel sprake is van een “cruciaal moment” voor Solana. Als de Ethereum-rivaal er niet in slaagt om de koers van 140 dollar te bewaren als steunpunt, dan kan de koers weleens als een baksteen omlaag vallen; zo is de lezing van Credible Crypto.

Koersdaling voor Solana in aantocht?

Als Solana er niet in slaag om de koers van 140 dollar te bewaken, dan ziet Credible Crypto de munt terugvallen naar 115 dollar.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

“Dit is het laatste wat Solana stopt van een meltdown naar de dieptepunten van de range op 115 dollar. Daar vinden we waarschijnlijk weer wat hulp. Ik zit op dit moment niet meer in shorts en wacht op de reactie die we krijgen.

Het goede nieuws is dat zowel Solana als Dogecoin hun ‘maak het of kraak het’ niveaus bereikt hebben, precies op het moment dat Bitcoin ook de dieptepunten van de range aantikt. Als Bitcoin hier weet om te keren, dan kunnen DOGE en SOL dat wellicht ook voor elkaar krijgen.

Dat is op dit moment het scenario waar ik op hoop”, aldus Credible Crypto.

Als Solana in een opwaartse trend blijft, dan is Credible Crypto behoorlijk bullish. Op basis van de bovenstaande grafiek van de analist lijkt hij dan in te zetten op een koers van 230 dollar, om vervolgens wel bearish te worden.

Einde van de Bitcoin bullmarkt?

Ook voorspelt Credible Crypto een potentieel einde van de Bitcoin bullmarkt. Als Bitcoin er niet in slaagt om de koers van 60.000 dollar te behouden, dan is het volgens de analist mogelijk dat de bullish-trend ten einde komt voor de digitale munt.

Als Bitcoin onder dat niveau komt, dan gaat Credible Crypto zich zorgen maken. Voor dat moment is er volgens de analist nog weinig tot niets aan de hand voor de digitale munt.

Na het aantikken van de lagere niveaus deze week is er volgens hem een kans dat Bitcoin naar het niveau van 77.000 dollar schiet. Op basis van zijn grafiek lijkt hij die koers voor 17-20 juni te voorspellen.

Wat denk jij? Gaan we deze maand nog een all-time high zien voor Bitcoin?

The post Cruciaal moment aangebroken voor deze Ethereum-rivaal appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!