Coinmerce, een prominent cryptohandel platform in Nederland, heeft een officieel partnerschap gesloten met The Padellers, een snelgroeiende padelorganisatie in Nederland.

Dit partnerschap markeert een belangrijke stap in de samenwerking tussen de twee domeinen.

Uitbreiding in de sportwereld

Coinmerce, dat al actief betrokken is bij diverse sporten, breidt haar invloed in de sportwereld verder uit door nu ook partner te worden van The Padellers. Volgens Klaas van Raaij, Marketing Director bij Coinmerce, onderstreept deze samenwerking de toewijding van Coinmerce aan de sport padel.

“Naast onze eerdere sponsoring van topatleten in de padelsport zoals Sten Richters, Rosalie van der Hoek en Jorrit Notenboom, willen we onze passie voor padel nu verder uitdragen door een actieve rol te spelen op alle banen van The Padellers in Nederland,” aldus Van Raaij.

coinmerce the padellers partnership
Bron: Coinmerce op LinkedIn.

Toenemende commerciële waarde van padel

Vincent Dekker, Sales & Partnership Manager van The Padellers, heeft ook zijn enthousiasme uitgesproken over deze nieuwe samenwerking.

“Het feit dat Coinmerce, dat ook samenwerkt met bekende namen zoals wielerploeg Team Visma en voetbalclub Ajax, zich nu verbindt met de padelsport, bevestigt de groeiende commerciële waarde van zowel onze sport als onze organisatie,” zegt Dekker.

Toekomstverwachtingen

Deze samenwerking belooft niet alleen een grotere zichtbaarheid van Coinmerce binnen de sportwereld, maar ook een versterking van het merk The Padellers.

Beide partijen verwachten dat deze strategische zet de populariteit van padel zal stimuleren en de acceptatie van cryptocurrency als een mainstream betaaloptie binnen de sportgemeenschap zal bevorderen.

The post Coinmerce breidt sportportfolio uit met partnerschap The Padellers appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!