P2P.org heeft in samenwerking met de cryptocurrency exchange OKX een nieuwe stakingsdienst gelanceerd. Deze dienst is gericht op vier grote cryptovaluta’s: Cardano (ADA), Polkadot (DOT), Kusama (KSM) en Celestia (TIA).

Versterking van staking mogelijkheden

De samenwerking tussen P2P.org en OKX heeft tot doel de stakingsmogelijkheden op het platform van OKX te verbeteren door een veilige infrastructuur te bieden en een nieuwe standaard te zetten in Proof of Stake (PoS) staking. Dit biedt beleggers geavanceerde tools om actief deel te nemen aan de belangrijkste crypto-assets.

Alex Esin, CEO van P2P.org, benadrukte tegenover Cointelegraph het belang van deze samenwerking om institutionele beleggers in staat te stellen hun stakingspotentieel in de cryptoruimte te maximaliseren.

p2p okx samenwerking tweet
Bron: P2P.org op X.

Educatieve samenwerking en technologische ontwikkeling

Als onderdeel van hun partnerschap zullen P2P en OKX een gezamenlijke marketingcampagne lanceren om gebruikers van OKX te informeren over de voordelen en beloningen van staking. P2P.org, opgericht in 2018, heeft zich snel ontwikkeld tot een vooraanstaande aanbieder van institutionele stakingsdiensten, met een totale waarde van meer dan $7,5 miljard die vastzit in staking.

Daarnaast biedt het bedrijf API’s en integratiemogelijkheden voor naadloze stakingsoperaties, waaronder realtime blockchain-gegevens en rapportagetools. Vorige maand lanceerde P2P de eerste restaking API voor Ethereum (ETH), die tussenpersonen zoals portemonnees, beurzen en custodians voorziet van geautomatiseerde stakingsoplossingen.

Groeiende interesse van institutionele beleggers

Deze nieuwe diensten en samenwerkingen komen op een moment dat institutionele interesse in cryptobeleggingen opnieuw is aangewakkerd, met name na de goedkeuring van een spot Bitcoin (BTC) ETF in de Verenigde Staten. Grote vermogensbeheerders zoals BlackRock beginnen hun klanten blootstelling aan Bitcoin te bieden.

Ook hebben pensioenfondsen, zoals het Wisconsin State Investment Board, aanzienlijk geïnvesteerd in Bitcoin, waarmee de diversificatie van hun portefeuilles verder wordt uitgebreid.

The post P2P.org en OKX lanceren geavanceerde stakingsservices voor institutionele beleggers appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!