In een nieuwe YouTube-video heeft Sjuul Follings zijn optimistische kijk gedeeld op verschillende altcoins die deel uitmaken van het portfolio van Coinbase Ventures.

Deze video, die veelbelovende projecten onder de loep neemt, biedt een gedetailleerd inzicht in de potentiële prijspunten en marktkapitalisaties tijdens een aanstaande bull-run.

Potentieel van Aptos en Ono Finance

Follings benadrukt vooral de potentie van Aptos, dat momenteel rond de $8 noteert, en voorspelt dat het een marktkapitalisatie van $12,5 miljard kan bereiken met een prijspunt van $28,60 dollar. Evenzo heeft Ono Finance, die onlangs zijn all-time high doorbrak, een huidige marktkapitalisatie van $1,13 miljard en een prijs van $9 dollar.

Er wordt verwacht dat Ono kan stijgen naar de marktkapitalisatie van Dogecoin (DOGE), wat neerkomt op ongeveer $20 miljard, met een mogelijke prijsstijging naar $14 dollar.

Andere opvallende projecten

Andere projecten zoals Router Protocol, een cross-chain liquiditeitsverschaffer, en Arbitrum, een layer 2 oplossing, hebben ook significante voorspellingen gekregen.

Router Protocol zou zijn vorige hoogtepunt kunnen overtreffen met een marktkapitalisatie van $185 miljoen en een prijspunt van $3,9, terwijl Arbitrum potentieel heeft om een marktkapitalisatie van Litecoin (LTC) te bereiken met een waarde van $5,7 miljard en een prijs van $1,99 dollar.

The post Flinke prijsstijgingen verwacht voor kleine altcoins, zegt crypto analist in analyse appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!