In een nieuwe video update op YouTube benadrukte de bekende Nederlandse crypto-influencer Didi Taihuttu de grote stap van Deutsche Telekom om de Bitcoin (BTC) miningindustrie te betreden.

Dit besluit, dat door velen als een positieve ontwikkeling wordt gezien, zou kunnen leiden tot een grotere decentralisatie van Bitcoin en de mogelijkheid bieden voor individuen om zelfs met eenvoudige apparaten zoals smartphones te minen.

Cruciale prijsniveaus voor Bitcoin

De video van Taihuttu ging dieper in op de huidige stand van zaken in de Bitcoin-markt. Met de prijs rond de $66,000 dollar, is het cruciaal voor Bitcoin om boven dit niveau te blijven om de bullish trend voort te zetten.

De technische analyse toonde aan dat de Moving Average Convergence Divergence (MACD) minder bearish wordt en de Relative Strength Index (RSI) stijgt, wat duidt op een mogelijk herstel richting het $70,000 dollar niveau.

De realisatieprijs als steunpunt

Het belang van de ‘realized price’ van Bitcoin, ofwel de kostprijsbasis voor langetermijnhouders, werd benadrukt als een kritiek steunpunt. Met de huidige realized price op $62,400 dollar, wordt dit gezien als een belangrijk niveau dat Bitcoin zou moeten handhaven om verdere dalingen te voorkomen.

Eigenaarschap en toekomstvisies

Ongeveer 57% van alle Bitcoins zijn in handen van individuele investeerders. Taihuttu benadrukte het belang van het behouden van dit individueel eigenaarschap om de vrijheid en decentralisatie van Bitcoin te waarborgen.

Verder deelde hij zijn optimistische visie voor de toekomst van Bitcoin, waarbij hij nieuwe recordhoogtes elke vier jaar voorspelde.

Potentieel van Bitcoin op lange termijn

Didi besprak ook het potentieel van Bitcoin om binnen de komende tien jaar miljoenen dollars per munt te bereiken. Dit zou Bitcoin een waardevolle investering maken voor toekomstige financiële zekerheid.

Verder moedigde hij de luisteraars aan om Bitcoin te zien als een pensioenfonds, gezien de beperkte beschikbaarheid en toenemende vraag.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Didi Taihuttu voorspelt miljoenen dollars per Bitcoin binnen tien jaar appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!