De cryptocurrency-markt ziet een afname in whale-activiteit voor de populaire meme-token Shiba Inu (SHIB). On-chain data van IntoTheBlock toont een daling van 56,78% in het volume van grote transacties in de afgelopen 24 uur, wat wijst op verminderde activiteit van whales.

Banner Shiba 1

SHIB-prijs op zoek naar duidelijke richting

Terwijl beleggers speculeren over het toekomstige beleid van de Fed met betrekking tot renteverlagingen, zoekt de SHIB-prijs naar een duidelijke koers. De bredere crypto-markt zet de neerwaartse trend voort, met verschillende tokens die aan het begin van de week dalen. Op het moment van schrijven was SHIB met 4,95% gedaald tot $0,00001984.

Afname whale-activiteit draagt bij aan onzekerheid

De aanzienlijke daling in whale-activiteit lijkt bij te dragen aan een periode van onzekerheid voor SHIB. Hoewel de precieze redenen voor de afname onbekend zijn, kan de volatiliteit op de bredere crypto-markt whales ertoe hebben aangezet om aan de zijlijn te blijven. Ook de huidige winstneming op de markt kan hebben geleid tot verminderde posities en minder marktactiviteit voor whales.

Kleinere beleggers wachten op duidelijkere signalen

Met weinig activiteit van grote holders, of whales, zijn het de kleinere beleggers die de mogelijke gevolgen moeten inschatten. Velen wachten op duidelijkere signalen voordat ze significante stappen ondernemen. De huidige marktdaling heeft SHIB dichter bij een belangrijke ondersteuning gebracht, gelegen in het bereik tussen $0,000014 en $0,000019, waar volgens on-chain data van IntoTheBlock 471,54 biljoen SHIB zijn gekocht door 83.670 adressen.

Shiba Inu-community volgt ontwikkelingen op de voet

De Shiba Inu-community houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, op zoek naar signalen die de volgende fase voor de SHIB-prijs zouden kunnen aangeven. Met de afnemende activiteit van whales en de volatiliteit op de markt, is het afwachten welke richting SHIB zal inslaan.

Conclusie

De daling in whale-activiteit en de volatiliteit op de bredere crypto-markt hebben geleid tot een periode van onzekerheid voor Shiba Inu. Kleinere beleggers wachten op duidelijkere signalen voordat ze significante stappen ondernemen, terwijl de SHIB-prijs richting zoekt in een uitdagende marktomgeving. Het blijft belangrijk om de ontwikkelingen nauwlettend te volgen en te zien hoe de marktdynamiek zich de komende tijd zal ontvouwen.

The post Shiba Inu whales verdwijnen van de radar: SHIB-prijs zoekt richting in volatiele markt appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!