Bitwise heeft zijn S-1 formulier voor een Ethereum (ETH) ETF bijgewerkt na feedback van de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC). Deze update introduceert nieuwe investeringsdetails, zoals een startinvestering van $2,5 miljoen dollar door Bitwise Investment Manager, LLC, een gelieerde onderneming.

Dit maakt deel uit van het streven van Bitwise om goedkeuring te krijgen voor het noteren en verhandelen van Ethereum ETF’s.

Nieuwe investeringsdetails en interesse van investeerders

De wijzigingen in het S-1 document beschrijven het initiële kapitaalwervingsproces voor de Bitwise Ethereum ETF. Bitwise Investment Manager, LLC is van plan $2,5 miljoen aan aandelen te verwerven, de zogenaamde Seed Baskets, tegen $25 per aandeel, wat neerkomt op 100.000 aandelen.

Daarnaast heeft Pantera Capital Management LP aangegeven tot $100 miljoen aan aandelen te willen kopen. Hoewel deze interesse niet-bindend is, suggereert het een hoge potentiële vraag naar op cryptocurrency gebaseerde ETF’s.

bitwise ethereum etf s-1
Bron: Sec.gov.

Juridische vereisten en marktactiviteit

Het proces om de Ethereum ETF te initiëren vereist naleving van de juridische vereisten. Vorige maand keurde de SEC de 19b-4 formulieren goed voor acht Ethereum ETF’s, inclusief die van Bitwise. Deze uitgevers kunnen echter pas beginnen met handelen nadat hun S-1 verklaringen effectief zijn geworden.

De prijs van Ethereum steeg met 3,46%, tot $3.557, voorafgaand aan de lancering van de Ethereum ETF, met een lichte stijging van 3,50% in de marktkapitalisatie.

Optimisme en marktverwachtingen

Analisten zoals Bloomberg’s James Seyffart uiten optimisme en suggereren een mogelijke goedkeuring van de ETF’s door de SEC vóór 4 juli, wat wijst op groeiende marktinteresse en het belang van cryptocurrency ETF’s.

De startinvestering van $2,5 miljoen van Bitwise en de interesse van Pantera Capital bewijzen een hoge vraag naar Ethereum ETF’s. Er zijn verwachtingen van goedkeuringen door de SEC die een grote impact kunnen hebben op de markt voor Ethereum onder beleggers.

Koop je Ethereum voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Bitwise bereidt $2,5 miljoen startkapitaal voor in aanloop naar Ethereum ETF appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!