In zijn nieuwste YouTube-video bespreekt Didi Taihuttu de aanzienlijke uitstromen van Amerikaanse Bitcoin (BTC) spot Exchange-Traded Funds (ETF’s). De afgelopen drie dagen werd er $145 miljoen aan Bitcoin onttrokken, waarbij Fidelity de grootste uitstromen kende met $90 miljoen.

Ondanks deze verkoopdruk blijft Taihuttu optimistisch over de toekomst van Bitcoin vanwege de cumulatieve netto instroom van ongeveer $15 miljard en de totale beheerde activa van $58 miljard dollar.

Analyse van steun- en weerstandsniveaus

Taihuttu deelt zijn technische analyse van Bitcoin, waarbij hij steun- en weerstandsniveaus identificeert. Hij benadrukt het belang van de 200-daagse voortschrijdende gemiddelde als ultieme steun, momenteel rond de $56.000 tot $57.000.

Bovendien bespreekt hij de Relatieve Sterkte Index (RSI), die bijna op het laagste punt staat en een mogelijke omkering en prijsstijging aangeeft. Taihuttu voorspelt dat de prijs kan stijgen tot weerstandsniveaus van $66.200 of $67.000.

Positieve vooruitzichten ondanks volatiliteit

Ondanks de huidige marktvolatiliteit blijft Taihuttu vertrouwen hebben in de lange termijn vooruitzichten van Bitcoin. Hij vergelijkt de huidige markt met de bullmarkt van 2015-2017 en voorspelt een mogelijke prijsstijging tot $160.000.

Taihuttu wijst op de accumulatie van Bitcoin door wallets die 10 of meer munten bevatten, wat 82% van de totale voorraad vertegenwoordigt. Deze beleggers hebben sinds september 2023 geaccumuleerd en geloven dat Bitcoin binnenkort nieuwe recordhoogtes zal bereiken, mogelijk boven de $100.000.

Belang van voortschrijdende gemiddelden

In de video geeft Taihuttu ook advies over het gebruik van voortschrijdende gemiddelden om grafieken te lezen. Hij legt het verschil uit tussen eenvoudige voortschrijdende gemiddelden (SMA) en exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA) en benadrukt hoe deze indicatoren als weerstand of steun kunnen fungeren.

Hij moedigt beleggers aan om nu te investeren en winst te nemen tijdens de bullmarkt.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Didi Taihuttu ziet kansen tijdens marktcorrectie: ‘Bitcoin bereikt mogelijk $160.000’ appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!