Als je de koersen in de BLOX app rangschikt op hoogste stijgers, dan staan Fetch.AI, Ocean Protocol en SingularityNET dik bovenaan. Alledrie zijn ze vandaag tussen de 25% en 30% gestegen.

Wat hebben deze coins gemeen? Ze houden zich bezig met AI en zijn verbonden binnen een samenwerkingsverband genaamd Artificial Superintelligence Alliance.

Over krap een maand, op 15 juli, is het de bedoeling dat die samenwerking nog verder gaat. Deze drie cryptoprojecten smelten dan samen tot één super AI coin.

Banner Default 5 (Laatste nieuws)

Stijging in het kielzog van Nvidia

De stijging van vandaag is natuurlijk ook mogelijk door de tech darling van het moment: Nvidia.

De aandelen van Nvidia, nu gewaardeerd op 3,34 biljoen dollar, zijn sinds het begin van het jaar bijna in prijs verdubbeld en overtreffen die van technologiegiganten Microsoft en Apple.

Deze stijging wordt toegeschreven aan de dominantie van Nvidia bij het leveren van de essentiële chips die nodig zijn voor kunstmatige intelligentie (AI). En zoals de drie eerdergenoemde crypto’s bewijzen, wordt AI door analisten vaak het ‘nieuwe goud of olie in de technologiesector’ genoemd.

Potentie van FETCH.AI

FET (Fetch.AI) maakt een aanzienlijk herstel door en brak de neerwaartse trend na een substantiële prijscorrectie. Ondanks dat het meer dan 58% lager is dan het hoogste punt ooit van $ 3,45 in maart, benadrukt blockchain-onderzoeksbureau House of Chimera potentiële praktijkvoorbeelden voor Fetch.ai.

De autonome agenten van FET kunnen bijvoorbeeld de logistiek optimaliseren door betere routes te analyseren en te voorspellen, waardoor de kosten worden verlaagd en de levertijden worden verbeterd.

SingularityNET en Ocean volgen

Op dezelfde manier heeft de token AGIX van SingularityNet een soortgelijk traject gevolgd als FET. De koers bereikte in maart een hoogtepunt van $1,46, maar handelt momenteel 58% lager.

Het onderliggende gebruik van het protocol, gecentreerd rond het creëren en te gelde maken van AI-diensten via de AI-marktplaats, laat zien dat er mogelijk ook op lange termijn interesse is van investeerders.

Het native token van Ocean Protocol, OCEAN, laat hetzelfde zien als AGIX en FET. OCEAN wordt momenteel verhandeld voor $0,6094 en is de afgelopen 24 uur getuige geweest van een stijging van het handelsvolume met meer dan 20%.

Het open-sourcemodel van het protocol heeft tot doel de uitwisseling en het genereren van inkomsten uit gegevens en op gegevens gebaseerde diensten te vergemakkelijken.

The post Fetch.AI, Ocean Protocol en SingularityNET stijgen 30%, wat is er aan de hand? appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!