Arthur Hayes, voormalig CEO van BitMEX en bekend om zijn uitgesproken meningen over Bitcoin en altcoins, heeft onlangs zijn nieuwste investeringen bekendgemaakt. Tijdens de recente daling in de cryptomarkt kocht Hayes Ethereum, PENDLE en Dogecoin. Deze beslissing trekt de aandacht van veel crypto-enthousiastelingen, die benieuwd zijn naar de beweegredenen achter Hayes’ keuzes.

Banner Ethereum 1

Hayes’ altcoin-aankopen

In een bericht op zijn X-account deelde Hayes dat hij DOGE en PENDLE heeft gekocht tijdens de laatste prijsdaling. Hij gaf aan dat hij de op- en neerwaartse prijsbewegingen van deze digital assets waardeert. Daarnaast voegde hij ook een van zijn favoriete altcoins toe aan zijn portefeuille te midden van de marktschommelingen. Deze actie laat zien dat Hayes vertrouwen heeft in deze cryptocurrencies en gelooft in hun groeipotentieel.

Deze alt blijft in trek

Het is niet de eerste keer dat Hayes investeert in PENDLE, een altcoin die eerder investeringen ontving van Binance Labs. Enkele maanden geleden had Hayes al 1,65 miljoen PENDLE (ter waarde van $8,4 miljoen) vastgezet tot 5 september. Volgens een recent bericht van Lookonchain heeft een van Hayes’ wallets nu nog eens 92.339,6 PENDLE (ongeveer $554.000 waard) gekocht van Wintermute.

Ethereum-aankoop

Naast PENDLE en Dogecoin kocht Hayes ook 280 Ethereum (ETH), met een waarde van ongeveer $1 miljoen. Deze aankoop benadrukt Hayes’ vertrouwen in de tweede grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie.

Conclusie:

De recente aankopen van Arthur Hayes tonen aan dat ervaren investeerders kansen zien in de huidige marktomstandigheden. Zijn keuze voor Ethereum, PENDLE en Dogecoin weerspiegelt mogelijk een strategie die zowel gevestigde als opkomende digital assets omvat. Terwijl de cryptomarkt blijft evolueren, zullen velen met interesse de resultaten van Hayes’ investeringsbeslissingen volgen.

The post Arthur Hayes vult zijn bags voor de bull market met deze altcoins appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!